ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η αμοιβή σε ληστή χρυσαυγιτών στην Πατάγια αυξάνεται στα 100,000 μπατ

Πατάγια -

  Η αστυνομία της Πατάγια αύξησε την επιβράβευση ενός ληστή χρυσαυγιτών, ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται σε φυγή, σε 100,000 μπατ από 50,000.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένας ληστής με όπλο λήστεψε ένα κατάστημα χρυσού στην Πατάγια και σκούπισε χρυσά κοσμήματα αξίας περίπου ενός εκατομμυρίου μπατ πριν τραπεί σε φυγή.

Τώρα για την ενημέρωση μας:

Ο ύποπτος σάρωσε μεγάλο αριθμό χρυσών περιδέραιων αξίας ενός εκατομμυρίου μπατ συνολικά από το χρυσοπωλείο Aurora στις 9 Νοεμβρίου στις 8 μ.μ., σύμφωνα με την αστυνομία της Πατάγια.

Ο ύποπτος εξακολουθεί να μην μπορεί να ταυτοποιηθεί από την ώρα του Τύπου, αλλά έχει σκούρο δέρμα, έχει ύψος περίπου 170 cm και οδηγεί μια μαύρη μοτοσικλέτα Honda Wave 125i χωρίς πλαϊνούς καθρέφτες και πινακίδα κυκλοφορίας.

Δεδομένου ότι ο ληστής βρίσκεται ακόμα σε φυγή, η αστυνομία έχει διπλασιάσει την επιβράβευση του από 50,000 μπατ σε 100,000 για όποιον μπορεί να παράσχει χρήσιμες πληροφορίες που οδηγούν στη σύλληψη του υπόπτου.

Όποιος μπορεί να βοηθήσει, ενθαρρύνεται να επικοινωνήσει με τον αρχηγό της αστυνομίας της Pattaya, Pol. Συνταγματάρχης Kunlachart Kunlachai στο 090-9093248.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.