Ο ιδιοκτήτης του τοπικού μπαρ της Pattaya στο τέλος του μετά από νομική διαμάχη σχετικά με τη μίσθωση και το καθεστώς του μπαρ

Πατάγια-

Ο ιδιοκτήτης μπαρ της Pattaya, Jason Childes, από το Ηνωμένο Βασίλειο, 49 ετών, ήρθε πρόσφατα στο The Pattaya News μαζί με τους δικηγόρους του από Issan Δικηγόροι να πει την ιστορία του για μια συνεχιζόμενη διαμάχη μεταξύ του και του πρώην έμπιστου μισθωτή του.

Σύμφωνα με τον Jason, ο οποίος έρχεται στην Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια, ήρθε με πλήρη απασχόληση τον Σεπτέμβριο του 2021 και αποφάσισε να αγοράσει το The Happy Buddha Sports Bar στο Soi Seven στην Πατάγια τον Μάιο του 2022, ανοίγοντας πλήρως τον Ιούνιο του 2022.

Ο Τζέισον δηλώνει ότι είχε, όπως πίστευε, έναν έμπιστο φίλο δεκαοκτώ ετών, του οποίου το ονοματεπώνυμό αποκρύπτεται εν αναμονή περαιτέρω νομικών μέτρων, να υπογράψει τη μίσθωση για δώδεκα μήνες, αν και όλα τα χρήματα και η ανακαίνιση του μπαρ, καθώς και η ιδιοκτησία, αναλαμβάνονταν από Ο Ιάσονας, σύμφωνα με τον ίδιο. Ο Τζέισον προσέλαβε ακόμη και συγγενή του μισθωτή.

Ο Τζέισον είπε ότι όλα ήταν καλά μέχρι κάπως πρόσφατα, όταν διέκοψε τη δουλειά του συγγενή του μισθωτή, ο οποίος δηλώνει ότι κοιμόταν στη δουλειά και του οποίου ο συγγενής φέρεται να έπαιρνε από ένα ψιλικατζίδικο μέχρι που ανήκε επίσης στον Τζέισον. Στοιχεία που παρέχονται από τον Ιάσονα στον Issan Δικηγόροι και το The Pattaya News φαίνεται να δείχνει τις ενέργειες που περιγράφονται.

Σε αυτό το σημείο, σύμφωνα με τον Jason, ο μισθωτής πήγε πίσω από την πλάτη του για να προσπαθήσει να ακυρώσει τη μίσθωση με τον ιδιοκτήτη του μπαρ του, οδηγώντας σε συνεχιζόμενα νομικά ζητήματα και, όπως λέει ο Jason, ήταν απειλές από διάφορα άτομα και μέρη, συμπεριλαμβανομένου ενός αστυνομικού με πολιτικά ρούχα. που ο Τζέισον πιστεύει ότι μπορεί να ήταν ψεύτικος. Το μπαρ εξακολουθεί να έχει πλήρη άδεια, σύμφωνα με Issan Δικηγόροι.

Οι δικηγόροι του Ιάσονα, Issan Δικηγόροι, αναφέρουν ότι η κατάλληλη νομική ειδοποίηση για την ακύρωση μιας μίσθωσης δεν δόθηκε γραπτώς από τον ιδιοκτήτη και τους αντιπροσώπους όπως απαιτείται από τη νομοθεσία της Ταϊλάνδης. Επιπροσθέτως, Issan Δικηγόροι δήλωσε ότι αυτό μπορεί να αποτελεί παραβίαση της σύμβασης και να προκαλέσει απώλεια κερδών σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ταϊλάνδης.

Ως αποτέλεσμα της συνεχιζόμενης απώλειας εισοδήματος και της διαμάχης, ο Jason λέει ότι η άλλη επιχείρησή του, ένα ψιλικατζίδικο επίσης στο Soi Seven, έχει επηρεαστεί από την κατάσταση, παρά το γεγονός ότι έχει διαφορετικούς μισθωτές, καθώς ισχυρίζεται, μαζί με ισχυρά στοιχεία, ότι εμπλέκονται άτομα με τον μισθωτή και η διαμάχη του μπαρ έχουν απειλήσει και το προσωπικό του στο κατάστημα. Η απώλεια εισοδήματος από το μπαρ του έχει επίσης διαταράξει τις τακτικές πληρωμές λογαριασμών, προκαλώντας περαιτέρω προβλήματα, σύμφωνα με τον Jason.

Ο Τζέισον έχει επισκεφθεί την αστυνομία της Πατάγια πολλές φορές για την κατάσταση και τους δικηγόρους του Issan Δικηγόροι αυτή τη στιγμή συντάσσουν επίσημες δηλώσεις και αναφορές για την αστυνομία. Ο Τζέισον ήθελε να μοιραστεί την ιστορία του με τα μέσα ενημέρωσης ως προειδοποιητική ιστορία σε άλλους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και επίσης με την ελπίδα ότι οι αρμόδιες αστυνομικές και νομικές αρχές παρέμβουν για να βοηθήσουν στη διαμεσολάβηση της συνεχιζόμενης διαμάχης.

Μέχρι την ώρα του Τύπου, δηλώσεις από άλλα εμπλεκόμενα μέρη δεν ήταν διαθέσιμες, αν και τα εν λόγω μέρη αρνήθηκαν να μιλήσουν με δικηγόρους Isaan Lawyers όταν του ζητήθηκε σχόλιο. Ο μισθωτής αρνείται επίσης συνεχώς να συναντηθεί και να συζητήσει την κατάσταση μαζί του Isaan Lawyers παρόν, σύμφωνα με τον Ιάσονα.

Isaan Lawyers και ο κ. Τσάιλντς είπε στο Pattaya News ότι σχεδιάζουν να ακολουθήσουν κάθε νομική οδό στη διαμάχη που βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά ελπίζουν επίσης ότι τα άλλα εμπλεκόμενα μέρη είναι πρόθυμα να έρθουν στο τραπέζι, ας πούμε έτσι, για να συζητήσουν την κατάσταση με πολιτικό τρόπο.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/