Γερμανός τουρίστας ευχαριστεί τους διασώστες της Pattaya που έβγαλαν το τηλέφωνό του από μια υδρορροή

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

Πατάγια -

Ένας Γερμανός τουρίστας ήταν ευγνώμων στους διασώστες της Πατάγια αφού ανέσυραν το iPhone XR του που έριξε κατά λάθος σε μια υδρορροή.

Μια ομάδα διασωστών από την Πατάγια βοήθησε τον κ. Χέλμουτ Ροθ Γκριγκόρι να πάρει πίσω το τηλέφωνό του, αφού του γλίστρησε από το χέρι σε μια υδρορροή μπροστά από το Soi Seven στο Pattaya Second Road την Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου.

Ο 68χρονος τουρίστας είπε σε τοπικά ΜΜΕ ότι δεν μπορούσε να ανοίξει το καπάκι της υδρορροής και γι' αυτό ζήτησε βοήθεια από τους διερχόμενους διασώστες γύρω στις 10:30. Οι διασώστες άργησαν να ανοίξουν το καπάκι για να ανασύρουν το κόκκινο iPhone XR του Γρηγόρη και του το παρέδωσαν πίσω. Ευτυχώς, η υδρορροή ήταν στεγνή και το τηλέφωνο ήταν ακόμα σε καλή κατάσταση.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

Ο Γρηγόρης ευχαρίστησε τους διασώστες που τον βοήθησαν, λέγοντας ότι παρόλο που το τηλέφωνό του ήταν παλιό, περιείχε πολλές σημαντικές πληροφορίες, όπως τους αριθμούς των φίλων, της οικογένειας και των συγγενών του. Οι διασώστες δεν ζήτησαν αντάλλαγμα και έβγαλαν φωτογραφίες με τον χαμογελαστό τουρίστα.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.