Το ατύχημα με φορτηγό βαφής ενισχύει την κυκλοφορία στην περιοχή της Πατάγια για τρεις ώρες

Banglamung, Chonburi —

  Ένα φορτηγό που μετέφερε μπογιές ανατράπηκε και χύθηκε μπογιά σε δρόμο στην περιοχή Banglamung, με αποτέλεσμα να σταματήσει η κυκλοφορία για τρεις ώρες.

Το ακατάστατο ατύχημα σημειώθηκε στην οδό Ban Thung Sa Kaew στην υποσυνοικία Khao Mai Kaew στο Chonburi την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου. Οι διασώστες του Sawang Boriboon ταξίδεψαν στο σημείο γύρω στις 4 μ.μ. για να βρουν ένα φορτηγό να βρίσκεται στο πλάι του απέναντι από το δρόμο.

Το αναποδογυρισμένο φορτηγό χύσε δεκάδες κουβάδες με μπογιές στο δρόμο και προκάλεσε μποτιλιάρισμα μήκους ενός χιλιομέτρου για τρεις ώρες. Ο οδηγός του φορτηγού, ο 38χρονος Apirak Liangwong, καλύφθηκε με έντονο χρώμα και τραυματίστηκε ελαφρά. Ένας άλλος οδηγός φορτηγού, ο Wichit Chantaeng, βρέθηκε επίσης στο σημείο χωρίς να τραυματιστεί.

Ο Apirak είπε στους διασώστες ότι μετέφερε μπογιά από το Bang Saen στη βιομηχανική περιοχή Amata City στην επαρχία Rayong. Στη συνέχεια έχασε τον έλεγχο του φορτηγού του και ανατράπηκε αφού προσπάθησε να αποφύγει το φορτηγό του Wichit που έβγαινε από τον παράδρομο.

Τόσο οι οδηγοί φορτηγών όσο και οι διασώστες εθεάθησαν αργότερα να ξεπλένουν το χρώμα από το δρόμο.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.