Ο αντιδήμαρχος της Πατάγια επιθεωρεί τον χώρο ύπνου των αστέγων κάτω από τον αυτοκινητόδρομο

Πατάγια -

 Μετά από καταγγελίες από κοντινούς κατοίκους στην Πατάγια, ο αντιδήμαρχος επιθεώρησε έναν καταυλισμό αστέγων κάτω από τη διαδρομή 7 του αυτοκινητόδρομου την Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου.

Ο κ. Wuttisak Rueimkitkan, αντιδήμαρχος της Πατάγια, και αξιωματούχοι από το κέντρο αστέγων Chonburi συμμετείχαν στην επιθεώρηση του μη εξουσιοδοτημένου καταυλισμού αστέγων γύρω στις 10 π.μ., αφού πολλοί κάτοικοι κοντά στην οδό 7 του αυτοκινητόδρομου παραπονέθηκαν για τον αυξανόμενο αριθμό αστέγων που βρίσκουν καταφύγιο κάτω από το δρόμο.

Αφού κοίταξε γύρω του, ο Wuttisak είπε στο The Pattaya News ότι βρήκε 3-4 αυτοσχέδιες σκηνές και μια οικογένεια που αποτελείται από έναν πατέρα και τις δύο κόρες του ηλικίας 4 και 14 ετών. Η οικογένεια των άστεγων ήταν στριμωγμένη σε μια σκηνή, η οποία αφορούσε τον Wuttisak, οπότε δήλωσε ότι θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τη μητέρα για να έρθει και να πάρει τις κόρες.

Όσο για τα άλλα άτομα, θα μεταφερθούν στο Κέντρο Προστασίας Αστέγων Chonburi, είπε ο Wuttisak, προσθέτοντας ότι η πόλη δεν μπορούσε να κάνει πολλά γι 'αυτούς, επειδή μπορεί να παραβιάσει τους νόμους για τα ανθρώπινα δικαιώματα της Ταϊλάνδης.

Ο πληθυσμός των αστέγων της Πατάγια έχει αυξηθεί με μεγάλο περιθώριο κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, όταν χιλιάδες επιχειρήσεις έκλεισαν, αναγκάζοντας τους ανθρώπους να εγκαταλείψουν τις δουλειές τους και υποφέρουν από έλλειψη στέγης.

Ο αντιδήμαρχος δήλωσε ότι η πόλη προσπάθησε να διδάξει σε αυτούς τους άστεγους επαγγελματικές δεξιότητες ώστε να μπορούν να βγάλουν αξιοπρεπή προς το ζην, αλλά πάντα επέλεγαν να επιστρέψουν στη ζωή στο δρόμο. Τώρα, η Πόλη της Πατάγια, οι αρχές επιβολής του νόμου και το Γραφείο Κοινωνικής Πρόνοιας εξετάζουν μια νέα προσέγγιση για την επίλυση των αστέγων, η οποία, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο, είναι σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα ενός ευρύτερου ζητήματος όπως η φτώχεια.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.