Η υπηρεσία ηλεκτρονικής εφαρμογής e-Visa της Ταϊλάνδης είναι πλέον διαθέσιμη σε 38 πόλεις παγκοσμίως

Δελτίο τύπου από το ΤΑΤ –

Η Ταϊλάνδη προσφέρει τώρα ηλεκτρονική υπηρεσία αίτησης e-Visa στις πρεσβείες και τα γενικά προξενεία της Βασιλικής Ταϊλάνδης σε 38 πόλεις σε 23 χώρες παγκοσμίως.

Σχεδιασμένος για να απλοποιήσει τη διαδικασία αίτησης για βίζα στην Ταϊλάνδη, ο ιστότοπος e-Visa βρίσκεται στη διεύθυνση www.thaievisa.go.th.

Οι πρεσβείες και τα γενικά προξενεία της Βασιλικής Ταϊλάνδης που προσφέρουν την υπηρεσία e-Visa βρίσκονται σε:

Ηνωμένο Βασίλειο: Λονδίνο

Ευρώπη: Αθήνα (Ελλάδα), Βερολίνο, Φρανκφούρτη και Μόναχο (Γερμανία), Βέρνη (Ελβετία), Βρυξέλλες (Βέλγιο), Βουκουρέστι (Ρουμανία), Βουδαπέστη (Ουγγαρία), Κοπεγχάγη (Δανία), Ελσίνκι (Φινλανδία), Λισαβόνα (Πορτογαλία) , Μαδρίτη (Ισπανία), Όσλο (Νορβηγία), Παρίσι (Γαλλία), Πράγα (Τσεχία), Ρώμη (Ιταλία), Στοκχόλμη (Σουηδία), Χάγη (Ολλανδία), Βιέννη (Αυστρία) και Βαρσοβία (Πολωνία)

ΗΠΑ: Σικάγο, Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη και Ουάσιγκτον, DC

Καναδάς: Οττάβα και Βανκούβερ

Κίνα: Πεκίνο, Chengdu, Guangzhou, Hong Kong, Kunming, Nanning, Qingdao, Xiamen και Xian

Νότια Κορέα: Σεούλ

Οι τύποι βίζας για τους οποίους μπορούν να υποβληθούν αίτηση είναι τουριστική, επιχειρηματική και επενδυτική βίζα, μη μεταναστευτική βίζα ED (μελέτη), μη μεταναστευτική βίζα O (επίσκεψη φίλων και οικογένειας), βίζα διέλευσης, βίζα μακράς διαμονής, έξυπνη βίζα , μη μεταναστευτικό F (κυβερνητική ή διπλωματική αποστολή), διπλωματική βίζα/επίσημη βίζα και βίζα μακράς διαρκείας.

Οι αιτούντες μπορούν να υποβάλουν αίτηση και να πληρώσουν για τη βίζα τους μέσω του ιστότοπου e-Visa και, εάν εγκριθούν, να λάβουν τη βίζα μέσω e-mail.

Ο ιστότοπος προσφέρει λειτουργίες αναζήτησης ώστε ο χρήστης να μάθει εάν χρειάζεται τουριστική βίζα για την Ταϊλάνδη, εάν δικαιούνται να υποβάλουν αίτηση ηλεκτρονικά για βίζα και για ποιον τύπο βίζας να υποβάλουν αίτηση.

Υπάρχει ένας οδηγός Εγχειριδίου χρήσης και βίντεο στην αγγλική και κινεζική γλώσσα που παρέχει λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία αίτησης βίζας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με:
Τμήμα Προξενικών Υποθέσεων
Υπουργείο Εξωτερικών
Τηλ.: + 66 (0) 2572-8442

Η υπηρεσία ηλεκτρονικής εφαρμογής e-Visa της Ταϊλάνδης είναι πλέον διαθέσιμη σε 38 πόλεις παγκοσμίως

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.