Ο Βρετανός τουρίστας συνελήφθη για παραμονή στο Sisaket, λέει ότι αγαπά την Ταϊλάνδη τόσο πολύ που δεν θέλει να φύγει

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ματιχών

Εθνική -

  Ένας Βρετανός τουρίστας συνελήφθη στο Σισάκετ αφού παρέμεινε στη βίζα του για δύο μήνες. Ο τουρίστας ομολόγησε την αγάπη του για την Ταϊλάνδη στους αξιωματικούς μετανάστευσης, λέγοντας ότι αγαπούσε τη χώρα τόσο πολύ που δεν ήθελε να φύγει.

Ο 30χρονος Βρετανός, ο κ. Michael Mclaughlin, σταμάτησε από την επαρχιακή αστυνομία μετανάστευσης του Sisaket ενώ περπατούσε σε έναν δρόμο στην υποπεριφέρεια Nong Phai της περιοχής Mueang την Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου. Οι αξιωματικοί μετανάστευσης είπαν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι παρακολούθησαν τον Μκλάφλιν μέσω της βάσης δεδομένων τους και διαπίστωσαν ότι η βίζα του είχε λήξει από τις 21 Σεπτεμβρίου 2022.

Ο Βρετανός τουρίστας μεταφέρθηκε στο γραφείο μετανάστευσης του Σισάκετ. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισής του, ο Mclaughlin παραδέχτηκε ότι ήξερε ότι έπρεπε να είχε φύγει από την Ταϊλάνδη τον περασμένο Σεπτέμβριο, αλλά αγαπούσε τη χώρα τόσο πολύ που δεν το ήθελε.

Παρά τη στοργή του για την Ταϊλάνδη, οι αξιωματικοί μετανάστευσης του Σισάκετ χρειάστηκε να χρεώσουν τον άνδρα επειδή παρέμεινε στη βίζα του για 75 ημέρες. Στη συνέχεια οι αστυνομικοί τον μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα του Sisaket Mueang για να κινηθούν νομικά. Σύμφωνα με τον νόμο περί μετανάστευσης, ο άνδρας μπορεί να επιβληθεί πρόστιμο από 500 έως 20,000 μπατ και απαγόρευση εισόδου στην Ταϊλάνδη για πέντε χρόνια.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.