ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Δεύτερη έκρηξη στο σιδηρόδρομο στη Songkhla προκάλεσε τρεις θανάτους και τέσσερις τραυματίες

Songkhla -

  Δεύτερη έκρηξη σήμερα το πρωί (6 Δεκεμβρίουth) περίπου 300 μέτρα από τη σκηνή στο σιδηρόδρομο στην περιοχή Sadao έχει προκαλέσει τρεις θανάτους και προκάλεσε τον τραυματισμό τεσσάρων ατόμων.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Μια βόμβα που τοποθετήθηκε στο σιδηρόδρομο προκάλεσε εκτροχιασμό εμπορευματικής αμαξοστοιχίας στην περιοχή Σαντάο το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Η αστυνομία της Songkhla αναζητά ύποπτους αντάρτες που πυροδότησαν βόμβα για να εκτροχιάσουν ένα φορτηγό τρένο στην περιοχή Sadao της Songkhla το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου.

Τώρα για την ενημέρωση:

Στις 6:30 π.μ. σήμερα το πρωί αναφέρθηκε ότι μια δεύτερη βόμβα εξερράγη περίπου 300 μέτρα μακριά από την πρώτη έκρηξη στο σιδηρόδρομο.

Τρεις υπάλληλοι του σιδηροδρόμου που επισκεύαζαν τον σιδηρόδρομο φέρεται να σκοτώθηκαν και τουλάχιστον άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν. Οι αρμόδιοι αξιωματικοί ερευνούν τώρα το περιστατικό.

Ο κ. Jesada Jitrat, Κυβερνήτης της επαρχίας Songkhla, επιβεβαίωσε στα μέσα ενημέρωσης πριν από λίγο ότι από το περιστατικό, τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, συμπεριλαμβανομένου του κ. Yingsak Chumtree, Ενας υπάλληλος, κ. Nawarit Suwanchatri, ένας υπάλληλος της Περιφέρειας Χατ Γιάι Λοκομοτίβ και ο κ. Phumpan Petchsuk, βοηθός επιθεωρητής της περιφέρειας Χατ Γιάι Λοκομοτίβ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Phuket Express, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media. 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/