ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η αστυνομία της Πατάγια κατάσχεσε περιουσιακά στοιχεία του Κινέζου ιδιοκτήτη του παράνομου Club One Pattaya

Πατάγια -

  40 περιουσιακά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων παράνομων όπλων και πυρομαχικών, στην κατοχή του Κινέζου ιδιοκτήτη του Club One Pattaya πρόκειται να κατασχεθούν, σύμφωνα με την αστυνομία της Πατάγια.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένας φερόμενος Κινέζος ιδιοκτήτης του Club One, όπου εκατοντάδες θαμώνες διέφυγαν από την αστυνομική επιθεώρηση και βρέθηκαν φακελάκια με ναρκωτικά, συνελήφθη επειδή χρησιμοποίησε ψεύτικη ταυτότητα Ταϊλάνδης για να κρύψει την πραγματική του εθνικότητα.

Τώρα για την ενημέρωση μας: 

Ο Κινέζος ύποπτος με το όνομα "Ku Aew" συνελήφθη τον Νοέμβριο, αφού μια έρευνα της αστυνομίας διαπίστωσε ότι χρησιμοποιούσε την Ταϊλανδική ταυτότητα ενός άλλου άνδρα για να καμουφλάρει την πραγματική του εθνικότητα για να λειτουργήσει έναν χώρο διασκέδασης στην Ταϊλάνδη.

Η αστυνομία της Πατάγια πίστευε ότι ο Ku Aew ήταν ο πραγματικός ιδιοκτήτης του Club One, όπου εκατοντάδες θαμώνες πέρασαν από την αστυνομία για να αποφύγουν τις παράνομες δοκιμές ναρκωτικών τον περασμένο μήνα.

Στις 4 Δεκεμβρίου, η αστυνομία της Pattaya ερεύνησε το κτίριο της συγκυριαρχίας του Ku Aew στην υποπεριφέρεια Naklua του Banglamung του Chonburi, βάσει εντάλματος έρευνας αρ. 210/2022 που εκδόθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο της Pattaya.

Η αστυνομία βρήκε μια γυναίκα, την 35χρονη Suwanna Tham-an, μέσα στο διαμέρισμα. Η Suwanna ήταν ύποπτη ότι ήταν η κοπέλα του Ku Aew.

Μετά από ενδελεχή έρευνα, η αστυνομία της Pattaya κατάσχεσε 40 περιουσιακά στοιχεία, όπως ένα μη καταχωρημένο πιστόλι 11 χιλιοστών, 43 σφαίρες των 11 χιλιοστών, τραπεζογραμμάτια της Ταϊλάνδης αξίας 400,000 μπατ, κινέζικα τραπεζογραμμάτια, τέσσερα διαβατήρια, ένα λευκό σεντάν Toyota Estima και πολλά άλλα υπάρχοντα.

Η αστυνομία της Πατάγια δήλωσε ότι τα περιουσιακά στοιχεία του υπόπτου θα κρατηθούν ως αποδεικτικά στοιχεία και ότι η κοπέλα του θα κατηγορηθεί για παράνομη κατοχή πυροβόλων όπλων.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.