Η μετανάστευση της Ταϊλάνδης συνεχίζει την καταστολή της υπέρβασης της διαμονής, οι έλεγχοι διαβατηρίων πραγματοποιούνται σε όλη την Πατάγια

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Η Βασιλική Μετανάστευση της Ταϊλάνδης διεξάγει επί του παρόντος μια καταστολή υπέρβασης της διαμονής σε όλη την Ταϊλάνδη, η οποία ονομάστηκε Operation X-ray σε ορισμένες περιοχές και η Pattaya δεν εξαιρείται.

Τα μέσα ενημέρωσης του TPN ανέφεραν για πολλαπλές συλλήψεις και δράσεις λόγω παραμονής που έλαβαν χώρα σε όλη την Ταϊλάνδη τις τελευταίες ημέρες από μικρές παρατάσεις όπως αυτή, για πολύ μεγαλύτερες παραμονές πιάστηκε έτσι.

Η καμπάνια διαρκεί επίσημα από την 1η Δεκεμβρίου έως τις 10 Δεκεμβρίου και έχει ως στόχο τη διασφάλιση της ασφάλειας για τις επερχόμενες γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Η Royal Thai Immigration έχει επίσης προειδοποιήσει πρόσφατα ότι αυτό επρόκειτο, λέγοντας ουσιαστικά σε όσους είχαν παραμονή ότι αν έρχονταν να μιλήσουν μαζί τους και να διευθετήσουν την κατάσταση αυτοπροσώπως, θα απέφευγαν να συλληφθούν και να είναι στις ειδήσεις.

Τούτου λεχθέντος, με βάση τις καθημερινές αναφορές συλλήψεων όσων είχαν παραταθεί, φαίνεται ότι πολλοί ήλπιζαν να μείνουν χαμηλά ή να αποφύγουν τη μετανάστευση, ωστόσο εξακολουθούν να βρίσκονται. Όχι μόνο η Βασιλική Ταϊλάνδης Μετανάστευση χρησιμοποιεί αρχεία όσων είναι γνωστό ότι έχουν παραμείνει και εξακολουθούν να βρίσκονται στη χώρα, αλλά γίνονται και έλεγχοι τεκμηρίωσης.

Για παράδειγμα, χθες το βράδυ, 5 Δεκεμβρίου, πολλοί αναγνώστες του TPN ανέφεραν ότι πράκτορες μετανάστευσης στο δημοφιλές ψυχαγωγικό συγκρότημα Treetown κατά τη διάρκεια των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου ζητούσαν από τους θαμώνες να παράσχουν αποδείξεις για το νομικό τους καθεστώς στη χώρα. Αντίγραφα του διαβατηρίου και της σφραγίδας κάποιου, ακόμη και σε τηλέφωνο, γίνονταν δεκτά, αλλά για όσους άτυχαν δεν είχαν αποδεικτικά στοιχεία, υποβλήθηκαν σε περαιτέρω ενέργειες και ελέγχους.

Εν τω μεταξύ, σχεδόν καθημερινές επιδρομές σε μπαρ και νυχτερινά κέντρα στην Πατάγια έχουν επίσης πραγματοποιηθεί με τους θαμώνες να καλούνται να προσκομίσουν το διαβατήριό τους και τη σφραγίδα τους ή ένα αντίγραφο.

Προς το παρόν, η καταστολή των καθυστερήσεων συνεχίζεται και το Immigration υπενθύμισε σε όλους τους τουρίστες και τους εκπατρισμένους να έχουν αποδείξεις για το νομικό τους καθεστώς στο Βασίλειο ανά πάσα στιγμή. Όπως αναφέρθηκε, αντίγραφα γίνονται δεκτά.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/