Η TAT καλωσορίζει πτήσεις της Thai AirAsia X που συνδέουν την Μπανγκόκ με το Σίδνεϊ και τη Μελβούρνη

Δελτίο τύπου από το ΤΑΤ –

Τα νέα δρομολόγια Μπανγκόκ-Σίδνεϊ και Μπανγκόκ-Μελβούρνη που ξεκινούν την 1 και 2 Δεκεμβρίου 2022, αναμένεται να βοηθήσουν στην ανάπτυξη της ήδη σημαντικής αυστραλιανής αγοράς προς την Ταϊλάνδη.

Μπανγκόκ, 6 Δεκεμβρίου 2022 - Η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT) χαιρετίζει την έναρξη των νέων απευθείας πτήσεων της Thai AirAsia X μεταξύ Μπανγκόκ και δύο βασικών πόλεων της Αυστραλίας, Μελβούρνη και Σίδνεϊ, οι οποίες ξεκίνησαν την 1 και 2 Δεκεμβρίου 2022, αντίστοιχα .

Ο κ. Yuthasak Supasorn, Κυβερνήτης της TAT, δήλωσε: «Με την έναρξη της κυκλοφορίας τόσο καλά χρονομετρημένη για να επωφεληθούν από την τουριστική περίοδο αιχμής στο τέλος του έτους της Ταϊλάνδης, αυτές οι δύο νέες απευθείας πτήσεις θα κάνουν την Μπανγκόκ και άλλους προορισμούς της Ταϊλάνδης πιο προσβάσιμους στους Αυστραλούς τουρίστες για να ανακαλύψουν ό,τι προσφέρει στο πλαίσιο της καμπάνιας «Επισκεφτείτε την Ταϊλάνδη Έτος 2022-2023: Καταπληκτικά Νέα Κεφάλαια».

Η νέα γραμμή Μπανγκόκ-Σίδνεϊ εκτελεί τέσσερις φορές την εβδομάδα τη Δευτέρα, την Τρίτη, την Παρασκευή και το Σάββατο και είναι η πρώτη απευθείας πτήση της Thai AirAsia X προς τη μεγαλύτερη πόλη της Αυστραλίας.

Το νέο δρομολόγιο Μπανγκόκ-Μελβούρνη εκτελείται τρεις φορές την εβδομάδα Τετάρτη, Πέμπτη και Κυριακή.

Με το πρόσθετο κίνητρο των νέων πτήσεων Thai AirAsia X Sydney και Melbourne, η TAT εστιάζει ιδιαίτερα σε πολλά βασικά τμήματα της αγοράς που θα αυξηθούν από την Αυστραλία.

Αυτά περιλαμβάνουν οικογένειες, ψηφιακούς νομάδες, ειδικά ενδιαφέροντα όπως γάμους και ταξίδια του μέλιτος, υγεία και ευεξία και αθλητικό τουρισμό, και πράσινους τουρίστες κατά την πράσινη περίοδο της Ταϊλάνδης, τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, που τυχαίνει να είναι και ο αυστραλιανός χειμώνας.

Θα δοθεί επίσης έμφαση στην αυστραλιανή αγορά –όπως σε όλες τις αγορές– στην κίνηση της Ταϊλάνδης προς πιο βιώσιμο και υπεύθυνο τουρισμό.

Αποκορύφωμα αυτού θα είναι η δεύτερη εκδήλωση «Spotlight Ko Tao» που έχει προγραμματιστεί για τις 7-9 Απριλίου 2023, η οποία θα περιλαμβάνει εργαστήρια και εκθέσεις που θα τονίζουν την αφοσίωση του νησιού στη διατήρηση και την αναζωογόνηση της γης και της θάλασσας.

Από την 1η Ιανουαρίου έως τις 28 Νοεμβρίου 2022, 273,067 Αυστραλοί επισκέφθηκαν την Ταϊλάνδη. Η TAT στοχεύει να αναπτύξει αυτήν την ήδη σημαντική αγορά μέσω των στρατηγικών προώθησης και μάρκετινγκ το 2023.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.