Ο ζηλιάρης σύζυγος φέρεται να πνίγει τη γυναίκα του μέχρι θανάτου στη Σρι Ράτσα

ΦΩΤΟ: เพื่อนกัน ณ บ่อวิน

Σρι Ράτσα, Τσονμπούρι —

Ένας άνδρας συνελήφθη αφού στραγγάλισε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του σε μια προφανή κρίση ζήλιας σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο στην περιοχή Σρι Ράτσα.

Το περιστατικό σημειώθηκε μετά τη δύση του ηλίου τη Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου, στην υποπεριφέρεια Bowin στο Chonburi. Ο ύποπτος για τη δολοφονία επικοινώνησε με την αστυνομία του Bowin, ο οποίος είπε ότι ήθελε να παραδοθεί αφού σκότωσε τη γυναίκα του.

Η αστυνομία μαζί με τους ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης έσπευσαν στον τόπο του συμβάντος και βρήκαν μια νεκρή γυναίκα που ταυτοποιήθηκε ως η κυρία Μαλιβάν Φρομσρί, 28 ετών, μέσα στο ενοικιαζόμενο δωμάτιο. Ο ύποπτος, ο κ. Sathien Sriphatchao, 27 ετών, περίμενε ήρεμα έξω από το δωμάτιο για να δεχτεί τη σύλληψή του.

ΦΩΤΟ: เพื่อนกัน ณ บ่อวิน

Ο Sathien, ένας ντόπιος Buriram, φέρεται να παραδέχτηκε στην αστυνομία κατά τη διάρκεια της ανάκρισής του ότι έπνιξε τη γυναίκα του στον ύπνο της μέχρι θανάτου από ζήλια. Είπε ότι ήταν ο σύζυγος του νεκρού θύματος για 7 χρόνια και παρατήρησε ότι οι συμπεριφορές της άρχισαν να αλλάζουν πρόσφατα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ύποπτος ήταν επισκευαστής κλιματιστικών ενώ η σύζυγός του ήταν εργάτρια σε εργοστάσιο στη βιομηχανική περιοχή Bowin. Ο ύποπτος είπε ότι έπιασε τη σύζυγό του να μιλάει με τον παλιό της φίλο πίσω από την πλάτη του, κάτι που οδήγησε σε πολλές διαμάχες μεταξύ εκείνης και του ίδιου τον περασμένο Απρίλιο.

ΦΩΤΟ: เพื่อนกัน ณ บ่อวิน

Την ημέρα της δολοφονίας, τα πράγματα χειροτέρεψαν όταν ο ύποπτος επέστρεψε στο σπίτι για να διαπιστώσει ότι η γυναίκα του δεν είχε έρθει ακόμη στο σπίτι. Στη συνέχεια, την κάλεσε να γυρίσει σπίτι και περίμενε μέχρι να την πάρει ο ύπνος για να ελέγξει το smartphone της. Ο ύποπτος είπε ότι έσπασε όταν είδε ότι η γυναίκα του μίλησε ξανά με τον υποτιθέμενο κρυφό εραστή της. Σε έκρηξη ζήλιας, ο ύποπτος δήλωσε ότι έπνιξε τη σύζυγό του μέχρι θανάτου πριν καλέσει τη μεγαλύτερη αδελφή του και την αστυνομία για να τους ενημερώσει για το τι είχε κάνει.

Η σορός του θύματος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Laem Chabang για νεκροψία. Ο ύποπτος κρατήθηκε, αλλά δεν ήταν σαφές ποιες νομικές κατηγορίες θα αντιμετωπίσει.
-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.