"Εκπληκτικές εκδηλώσεις 10 εκατομμυρίων στην Ταϊλάνδη" για να σηματοδοτήσει ορόσημο 10 εκατομμυρίων επισκεπτών για το 2022

Δελτίο τύπου από το ΤΑΤ –

Εκδηλώσεις καλωσορίσματος που θα πραγματοποιηθούν στις 10 Δεκεμβρίου σε επτά αεροδρόμια και δύο συνοριακά σημεία ελέγχου για να προσφέρουν ευχαριστίες και εκτίμηση σε όλους τους τουρίστες για την εμπιστοσύνη τους στην Ταϊλάνδη ως προορισμό διακοπών.

Μπανγκόκ, 6 Δεκεμβρίου 2022 - Η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT) διοργανώνει τους «Εκπληκτικούς Εορτασμούς 10 Εκατομμυρίων Ταϊλάνδης» για να σηματοδοτήσει τις φετινές αφίξεις τουριστών έως τις 10 Δεκεμβρίου φτάνοντας τα 10 εκατομμύρια ορόσημο.

Η Ταϊλάνδη κατέγραψε περίπου 9.78 εκατομμύρια αφίξεις ξένων τουριστών από την 1η Ιανουαρίου έως τις 5 Δεκεμβρίου 2022, σύμφωνα με το Γραφείο Μετανάστευσης. Ο αριθμός αναμένεται να φτάσει τα 10 εκατομμύρια αφίξεις επισκεπτών στις 10 Δεκεμβρίου 2022.

Ο κ. Yuthasak Supasorn, Κυβερνήτης της TAT, δήλωσε: «Το να φτάσουμε στο όριο των 10 εκατομμυρίων επισκεπτών τόσο σύντομα μετά το πλήρες άνοιγμα της Ταϊλάνδης στον διεθνή τουρισμό την 1η Οκτωβρίου 2022, είναι το αποτέλεσμα συντονισμένων προσπαθειών όλων των εμπλεκομένων στην τουριστική βιομηχανία της Ταϊλάνδης και όλων των Ταϊλανδών σε εθνικό επίπεδο. . Ως εκ τούτου, εκφράζουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες και την εκτίμησή μας σε όλους τους τουρίστες που μας επισκέφτηκαν φέτος».

Οι «Εκπληκτικοί Εορτασμοί 10 Εκατομμυρίων Ταϊλάνδης» θα καλωσορίσουν αφίξεις τουριστών την ημερομηνία σε επτά βασικά διεθνή και περιφερειακά αεροδρόμια της Μπανγκόκ (Suvarnabhumi και Don Mueang), Phuket, Krabi, Chiang Mai, U-Tapao και Samui, καθώς και σε δύο σύνορα. σημεία ελέγχου στο Sadao και το Nong Khai.

Ένα ειδικό έπαθλο θα δοθεί στον πιο τυχερό τουρίστα που θα φτάσει στο αεροδρόμιο Suvarnabhumi της Μπανγκόκ.

Η TAT συνεχίζει να προωθεί ενεργά την Ταϊλάνδη ως προτιμώμενο προορισμό διακοπών στις αγορές προέλευσης επισκεπτών σε όλο τον κόσμο.

Οι προσπάθειες μάρκετινγκ και προώθησης επικεντρώθηκαν στην καμπάνια «Επισκεφτείτε την Ταϊλάνδη Έτος 2022-2023: Καταπληκτικά Νέα Κεφάλαια» που προσκαλεί τους επισκέπτες να ανακαλύψουν τις πολλές υπάρχουσες και νέες τουριστικές εμπειρίες που προσφέρονται σε όλο το βασίλειο.

Δίνεται έμφαση στα ουσιαστικά ταξίδια και στην προώθηση των θεμελίων ήπιας δύναμης της Ταϊλάνδης, που περιλαμβάνουν το φαγητό, τον κινηματογράφο, τη μόδα, τον αγώνα και το φεστιβάλ. Το βασίλειο προσφέρει μια πληθώρα προϊόντων NFT – Φύση για διατήρηση, Τρόφιμα για εξερεύνηση και Thainess για ανακάλυψη.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.