63χρονος Αμερικανός συνελήφθη στο Phang Nga για 745 ημέρες παραμονής, δεν είχε βγει από το σπίτι του εδώ και δύο χρόνια

Phang Nga -

  Ένας 63χρονος Αμερικανός συνελήφθη στην περιοχή Tai Mueang για 745 ημέρες παραμονής στη βίζα του. Δεν έφυγε από το σπίτι του για δύο χρόνια.

Ο Αρχηγός Μετανάστευσης Phang Nga, συνταγματάρχης Phakkapong Boonchana είπε στο Phuket Express χθες, Κυριακή (4 Δεκεμβρίουth ), ότι συνέλαβαν τον κ. Michael Scott Drannan, 63, Αμερικανό υπήκοο σε ένα σπίτι στην υποσυνοικία Thung Maprao. Ο κ. Drannan έχει πλέον 745 ημέρες υπέρβασης της νόμιμης βίζας του.

Ο κ. Drannan είπε στους αξιωματικούς ότι μπήκε στην Ταϊλάνδη μετά τη συνταξιοδότησή του. Έμεινε σε ένα σπίτι με μια άγνωστη Ταϊλανδή, τώρα σύζυγό του, πριν από τον Covid -19. Καλλιέργησε βιολογικά λαχανικά προς πώληση σε 30 οικόπεδα Rai κοντά, αλλά πρόσφατα σταμάτησε να καλλιεργεί λαχανικά μετά από οικονομικά ζητήματα, σύμφωνα με τον ίδιο.

Ο κ. Drannan είπε στο Royal Thai Immigration ότι γνώριζε ότι η βίζα του είχε λήξει και έτσι δεν έφυγε από το σπίτι για περισσότερα από δύο χρόνια από φόβο μήπως τον πιάσουν. Η Ταϊλανδέζα σύζυγός του τον φρόντιζε αυτό το διάστημα και πούλησε τα λαχανικά τους για ένα μικρό κέρδος. Ο Drannan δήλωσε στον συνταγματάρχη Phakkapong ότι τα οικονομικά ζητήματα του απαγόρευαν να πάρει μια σωστή βίζα συνταξιοδότησης.

Ο κ. Drannan οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Tai Mueang για να αντιμετωπίσει κατηγορίες υπέρβασης της διαμονής και τελικά απέλαση και εγγραφή στη μαύρη λίστα.

Ο συνταγματάρχης Phakkapong είπε στο Phuket Express ότι η σύλληψη ακολούθησε περιπολίες αξιωματικών για να καταπολεμήσουν τους αλλοδαπούς που υπερβαίνουν την παραμονή τους ως μέρος της 1ης Δεκεμβρίου.st μέχρι τον Δεκέμβριο του 10th, καμπάνια 2022.

Εν τω μεταξύ, Μια 31χρονη Κινέζα συνελήφθη στο Σουράτ Τάνι για 19 ημέρες παραμονής, ενώ άλλες πέντε συνελήφθησαν στο Τσιάνγκ Μάι σε αυτό που η Βασιλική Μετανάστευση της Ταϊλάνδης καλεί εθνική καταστολή για τις αρχές Δεκεμβρίου.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Phuket Express, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media. 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/