“Amazing Thailand 10 Million Celebrations†για να σηματοδοτήσει ορόσημο 10 εκατομμυρίων επισκεπτών για το 2022

Δελτίο τύπου από το ΤΑΤ –

Εκδηλώσεις καλωσορίσματος που θα πραγματοποιηθούν στις 10 Δεκεμβρίου σε επτά αεροδρόμια και δύο συνοριακά σημεία ελέγχου για να προσφέρουν ευχαριστίες και εκτίμηση σε όλους τους τουρίστες για την εμπιστοσύνη τους στην Ταϊλάνδη ως προορισμό διακοπών.

Μπανγκόκ, 6 Δεκεμβρίου 2022 - Η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT) διοργανώνει τους «Εκπληκτικούς Εορτασμούς 10 Εκατομμυρίων Ταϊλάνδης» για να σηματοδοτήσει τις φετινές αφίξεις τουριστών έως τις 10 Δεκεμβρίου φτάνοντας τα 10 εκατομμύρια ορόσημο.

Η Ταϊλάνδη κατέγραψε περίπου 9.78 εκατομμύρια αφίξεις ξένων τουριστών από την 1η Ιανουαρίου έως τις 5 Δεκεμβρίου 2022, σύμφωνα με το Γραφείο Μετανάστευσης. Ο αριθμός αναμένεται να φτάσει τα 10 εκατομμύρια αφίξεις επισκεπτών στις 10 Δεκεμβρίου 2022.

Ο κ. Yuthasak Supasorn, Κυβερνήτης της TAT, είπε: «Το να φτάσουμε το όριο των 10 εκατομμυρίων επισκεπτών τόσο σύντομα μετά την πλήρη εκ νέου άνοιγμα της Ταϊλάνδης στον διεθνή τουρισμό την 1η Οκτωβρίου 2022, είναι το αποτέλεσμα συντονισμένων προσπαθειών όλων των εμπλεκομένων στην τουριστική βιομηχανία της Ταϊλάνδης και όλων των Ταϊλανδών σε όλη την επικράτεια. Ως εκ τούτου, εκφράζουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες και την εκτίμησή μας σε όλους τους τουρίστες που μας επισκέφτηκαν φέτος.â€

Οι «Εκπληκτικοί εορτασμοί 10 εκατομμυρίων Ταϊλάνδης» θα καλωσορίσουν τις αφίξεις τουριστών την ημερομηνία σε επτά βασικά διεθνή και περιφερειακά αεροδρόμια της Μπανγκόκ (Suvarnabhumi και Don Mueang), Phuket, Krabi, Chiang Mai, U-Tapao και Samui, καθώς και σε δύο συνοριακά σημεία ελέγχου σε Sadao και Nong Khai.

Ένα ειδικό έπαθλο θα δοθεί στον πιο τυχερό τουρίστα που θα φτάσει στο αεροδρόμιο Suvarnabhumi της Μπανγκόκ.

Η TAT συνεχίζει να προωθεί ενεργά την Ταϊλάνδη ως προτιμώμενο προορισμό διακοπών στις αγορές προέλευσης επισκεπτών σε όλο τον κόσμο.

Οι προσπάθειες μάρκετινγκ και προώθησης επικεντρώθηκαν στην καμπάνια «Επισκεφτείτε την Ταϊλάνδη Έτος 2022-2023: Καταπληκτικά Νέα Κεφάλαια» που προσκαλεί τους επισκέπτες να ανακαλύψουν τις πολλές υπάρχουσες και νέες τουριστικές εμπειρίες που προσφέρονται σε όλο το βασίλειο.

Δίνεται έμφαση στα ουσιαστικά ταξίδια και στην προώθηση των θεμελίων ήπιας δύναμης της Ταϊλάνδης, που περιλαμβάνουν το φαγητό, τον κινηματογράφο, τη μόδα, τον αγώνα και το φεστιβάλ. Το βασίλειο προσφέρει μια πληθώρα προϊόντων NFT - Φύση για διατήρηση, φαγητό για εξερεύνηση και Thainess για ανακάλυψη.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας σε ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.