Ο άνδρας συνελήφθη αφού επέστρεψε για να πάρει τα χάπια μεθαμφεταμίνης που ξέχασε στο εστιατόριο Chonburi

ΦΩΤΟ: หนังสือพิมพ์รายวัน.สยามประชา

Τσονμπούρι -

  Ένας ξεχασιάρης ύποπτος ναρκωτικών συνελήφθη αφού φέρεται να επέστρεψε σε ένα εστιατόριο στην περιοχή Ban Bueng για να πάρει τα χάπια μεθαμφεταμίνης που ξέχασε.

Η αστυνομία του Ban Bueng κλήθηκε από τον άγνωστο ιδιοκτήτη ενός εστιατορίου με κοτόπουλο και ρύζι για να έρθει και να ελέγξει μια τσάντα που ξέχασε ένας πελάτης στο εστιατόριο στη 1:30 π.μ. χθες, 5 Δεκεμβρίου. Το όνομα του ιδιοκτήτη του εστιατορίου αποκρύφτηκε από την αστυνομία για να προστατεύσει την ασφάλειά του.

Το εστιατόριο βρισκόταν στην υποσυνοικία Nong Chak του Chonburi. Εθελοντές αστυνομικοί έφτασαν και εξέτασαν την τσάντα και βρήκαν πέντε χάπια meth. Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου είπε ότι η τσάντα ανήκε σε έναν άνδρα πελάτη που ήρθε να φάει στο εστιατόριό του και έφυγε με ένα μηχανάκι, ξεχνώντας την τσάντα στο τραπέζι. Ο ιδιοκτήτης κατέγραψε ως αποδεικτικό στοιχείο τη στιγμή που άνοιγε την τσάντα.

ΦΩΤΟ: หนังสือพิมพ์รายวัน.สยามประชา

Ενώ η pΗ λιμενική εθελοντική αστυνομία τηλεφώνησε στην αστυνομία του Ban Bueng, ο ύποπτος, η Suriya Naphan, έφτασε στο εστιατόριο, άρπαξε την τσάντα και προσπάθησε να διώξει τη μοτοσικλέτα του κρυφά. Ωστόσο, ο Σουρίγια ειδοποίησε την αστυνομία και του ζητήθηκε να ερευνηθεί. Βλέποντας έτσι, ο 28χρονος ύποπτος δήλωσε μόνο ότι ήρθε για να πάρει τα «σημαντικά» υπάρχοντά του που ξέχασε και στη συνέχεια προσπάθησε να τραπεί σε φυγή.

Εθελοντική αστυνομία ξεπέρασε τον Σουρίγια και τον έπιασε με μια τσάντα που έκρυβε τα χάπια. Ο ύποπτος, ένας ντόπιος Amnat Charoen, μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Ban Bueng όπου φέρεται να ομολόγησε ότι ξέχασε την τσάντα του στο εστιατόριο αφού πήρε τρία χάπια meth. Ο ύποπτος κατηγορήθηκε για παράνομη κατοχή ναρκωτικών και οδήγηση υπό την επήρεια παράνομων ναρκωτικών.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.