Η νεαρή ράπερ Milli της Ταϊλάνδης μπαίνει στη λίστα του BBC με τις 100 καλύτερες γυναίκες για το 2022

Ταϊλάνδη-

Η πολυαναμενόμενη ετήσια λίστα του BBC με τις 100 κορυφαίες γυναίκες κυκλοφόρησε και περιλαμβάνεται η ίδια η Milli της Ταϊλάνδης.

Ο Milli, ο οποίος μόλις έκλεισε τα είκοσι χρόνια του, έχει κάνει στροφή στην Ταϊλάνδη εδώ και αρκετά χρόνια από τότε που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο ριάλιτι The Rapper και γνώρισε τεράστια επιτυχία στη συνέχεια.

Ο Milli έχει δει ακόμη μεγαλύτερη φήμη και εκτίμηση τα τελευταία χρόνια λόγω της ανοιχτής έκφρασης ανησυχιών για την κυβέρνηση της Ταϊλάνδης και ακόμη και της συμμετοχής σε υπόθεση δυσφήμισης με τον πρωθυπουργό της Ταϊλάνδης Prayut Chan-O-Cha, αφού επέκρινε τις πολιτικές του Covid-19 κατά τη διάρκεια περιορισμών πανδημίας.

Αφού η Milli έγινε η πρώτη σόλο γυναίκα ταϊλανδέζικη ερμηνεύτρια που εμφανίστηκε στη σκηνή στο Coachella νωρίτερα φέτος, όπου έφαγε μάνγκο και κολλώδες ρύζι στη σκηνή, ένα από τα αγαπημένα της Ταϊλάνδης, και έτυχε ευρείας αναγνώρισης, ακόμη και η PM Prayut αντέστρεψε την πορεία της και την επαίνεσε για την υποστήριξη της Ταϊλάνδης.

Με την ευγενική παραχώρηση του BBC, ορίστε τι είχαν να πουν για τον Milli παρακάτω:

Για η πλήρης λίστα με τις 100 καλύτερες γυναίκες του BBC κάντε κλικ εδώ.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/