Η εθνική εκστρατεία υπέρβασης της διαμονής συνεχίζεται στην Ταϊλάνδη καθώς Αμερικανός συνελήφθη στο Πουκέτ για 8 ημέρες παραμονής

Πουκέτ-

  Ένας 63χρονος Αμερικανός συνελήφθη στο Πουκέτ για οκτώ ημέρες παραμονής. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν βγήκε από το δωμάτιό του και έτρωγε μόνο κάψουλες πρωτεΐνης ενώ κρυβόταν από το Ταϊλανδέζικο Immigration.

Το Γραφείο Μετανάστευσης Phang Nga είπε στο Phuket Express σήμερα, 6 Δεκεμβρίου 2022, ότι συνέλαβαν τον κ. Roderick Eugene Williams, 63 ετών, Αμερικανό υπήκοο σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο στο Rawai το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η σύλληψη στο Πουκέτ έγινε αφότου οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο κ. Ουίλιαμς, ο οποίος παρέμεινε στη βίζα του για οκτώ ημέρες, είχε δηλώσει τη διαμονή του σε ένα σπίτι στην υποπεριφέρεια Thung Maprao, στην περιοχή Tai Mueang στο Phang Nga.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι αλλά δεν τον βρήκαν. Συνέχισαν την έρευνά τους και τον βρήκαν μετά από μια πληροφορία από έναν ενδιαφερόμενο πολίτη, ο οποίος δήλωσε ότι ο κ. Williams βρισκόταν στο Rawai του Πουκέτ. Οι αξιωματικοί μετανάστευσης Phang Nga τον ακολούθησαν στο Πουκέτ πριν τον συλλάβουν.

Ο κ. Ουίλιαμς είπε στην αστυνομία ότι ήξερε ότι είχε υπερβεί τη διαμονή του, επομένως δεν έφυγε από το ενοικιαζόμενο δωμάτιο και έτρωγε μόνο κάψουλες πρωτεΐνης. Αν χρειαζόταν κάτι τηλεφωνούσε στους φίλους του. Ο κ. Ουίλιαμς δεν δήλωσε γιατί παρέμεινε ή γιατί τράπηκε σε φυγή και κρύφτηκε αντί να λύσει το ζήτημα με το Immigration.

Ο κ. Ουίλιαμς οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Chalong στο Πουκέτ για να αντιμετωπίσει κατηγορίες υπέρβασης της διαμονής και τελικά απέλαση και εγγραφή στη μαύρη λίστα.

Εν τω μεταξύ, ένα άλλο Ένας 63χρονος Αμερικανός συνελήφθη στην περιοχή Tai Mueang για 745 ημέρες παράτασης της βίζας του. Δεν έφυγε από το σπίτι του για δύο χρόνια.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Phuket Express, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media. 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/