ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η αστυνομία αναζητά ύποπτους αντάρτες που προκάλεσαν εκτροχιασμό τρένου στη Songkhla

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ματιχών

Εθνική -

  Η αστυνομία της Songkhla αναζητά ύποπτους αντάρτες που πυροδότησαν βόμβα για να εκτροχιάσουν ένα φορτηγό τρένο στην περιοχή Sadao της Songkhla το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου.

Πρώτα η προηγούμενη ιστορία μας:

Οι αρχές της Songkhla ενίσχυσαν τα μέτρα ασφαλείας μετά από βόμβα που τοποθετήθηκε στο σιδηρόδρομο προκάλεσε εκτροχιασμό εμπορευματικής αμαξοστοιχίας στην περιοχή Sadao το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Τώρα για την ενημέρωση μας:

Η βόμβα πυροδοτήθηκε όταν το φορτηγό τρένο Νο. 707 πλησίαζε τον σιδηροδρομικό σταθμό Khlong Ngae το Σάββατο. Από το περιστατικό, ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε κανείς, αλλά έντεκα από τα 20 αυτοκίνητα εκτροχιάστηκαν και υπέστησαν μεγάλες ζημιές.

Αξιωματούχοι από τον κρατικό σιδηρόδρομο της Ταϊλάνδης αφαιρούν το τρένο και επισκευάζουν τη γραμμή για να το θέσουν ξανά σε λειτουργία. Πολ. Ο υποστράτηγος Wara Vechapinan, Διοικητής της επαρχιακής αστυνομίας Songkhla, είπε στα ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης ότι πιστεύει ότι οι ύποπτοι ήταν αντάρτες του νότου που προέρχονταν από άλλες περιοχές.

Οι ύποπτοι αναζητούνται από νομικούς αξιωματούχους. Έχουν συγκεντρωθεί σημαντικά στοιχεία γύρω από την ανατιναχθείσα τροχιά και εξετάζονται από ιατροδικαστές.

Εκτός από την παρεμπόδιση του ταξιδιού για πολλούς επιβάτες που ταξιδεύουν μεταξύ Χατ Γιάι και Παντάνγκ Μπεσάρ, η βόμβα έχει στόχο να επηρεάσει την οικονομία της περιοχής, είπε ο Πολ. Ταγματάρχης Wara. Οι αντάρτες μπορεί να μην σκόπευαν να βλάψουν κανέναν επειδή στόχευαν μόνο ένα εμπορευματικό τρένο.

Πολλοί πιθανοί ύποπτοι έχουν κληθεί για ανάκριση, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακαλυφθεί αδιάσειστα στοιχεία.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.