Δύο φερόμενοι κλέφτες καλωδίων συνελήφθησαν στο Chonburi

Τσονμπούρι -

  Δύο άνδρες συνελήφθησαν για κλοπή καλωδίων αξίας άνω των τριών εκατομμυρίων μπατ από το τμήμα αυτοκινητοδρόμων του Τσονμπούρι.

Οι υπάλληλοι του τμήματος αυτοκινητοδρόμων συνέλαβαν τους δύο ύποπτους, τον Nikhom Nonkaew, 40 ετών, και τον Chaimongkol Aranthong, 30 ετών, μαζί με μεγάλη ποσότητα καλωδίων οπτικών ινών στην κατοχή τους.

Οι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν στα χέρια ενώ επέστρεφαν για να ανακτήσουν τα καλώδια σε έναν αυτοκινητόδρομο στην υποπεριφέρεια Huai Yai του Banglamung, Chonburi. Τα καλώδια ήταν κρυμμένα στο δάσος δίπλα στο δρόμο με τη μοτοσικλέτα Honda Wave 100 και τα εργαλεία κοπής.

Η σύλληψη έγινε αφού οι υπάλληλοι του τμήματος αυτοκινητοδρόμων διαπίστωσαν ότι πολλά καλώδια στην άκρη του δρόμου είχαν κλαπεί στις 3 Δεκεμβρίου. Στη συνέχεια, οι αξιωματούχοι εξέτασαν πλάνα CCTV και είδαν ότι οι κλέφτες έκρυβαν τον εξοπλισμό τους στο δάσος, έτσι οι υπάλληλοι κρύφτηκαν στο δάσος για να στήσουν ενέδρα στους υπόπτους όταν επέστρεψαν.

Οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι οι δύο κλέφτες προκάλεσαν ζημιές πάνω από τρία εκατομμύρια μπατ.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, ο Nikhom και ο Chaimongkol ομολόγησαν τις κατηγορίες για κλοπή και είπαν ότι ήταν συγγενείς, σύμφωνα με τους αξιωματούχους. Οι δυο τους παραδέχτηκαν επίσης ότι σκόπευαν να πουλήσουν τα καλώδια για να χρησιμοποιήσουν τα έσοδα για την αγορά παράνομων ναρκωτικών.

Οι ύποπτοι μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα και στα κελιά κράτησης για να κινηθούν νομικά.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.