Γάλλος συνελήφθη στην Μπανγκόκ για απάτη δύο εκατομμυρίων μπατ για επενδυτική απάτη

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ματιχών

Εθνική -

Η αστυνομία της Μπανγκόκ συνέλαβε έναν 41χρονο Γάλλο υπήκοο για απάτη δύο εκατομμυρίων μπατ για δόλια επένδυση σε επώνυμα προϊόντα.

Ο ύποπτος, ο κ. Jacouel Clemen, συνελήφθη στο ξενοδοχείο Aspira Ten Ekamai Suites στην υποσυνοικία Khlong Tan Nuea της περιοχής Wattana σήμερα, 5 Δεκεμβρίου. Ο Κλέμεν καταζητήθηκε με το υπ' αριθμ. 196/2022 ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε στις 2 Δεκεμβρίου 2022 για κατηγορίες απάτης.

Ο ύποπτος έγινε φίλος με το άγνωστο θύμα και φέρεται να του είπε ψέματα ότι μπορούσε να εισάγει πολυτελή επώνυμα προϊόντα όπως πορτοφόλια, αρώματα και παπούτσια από τη Γαλλία στην Ταϊλάνδη για πώληση, δήλωσε η αστυνομία της Μπανγκόκ. Αφού επένδυσε δύο εκατομμύρια μπατ μαζί του, το ανώνυμο θύμα, ωστόσο, δεν έλαβε ποτέ τα αντικείμενα ενώ ο ύποπτος εξαφανίστηκε.

Ο ύποπτος εισήλθε νόμιμα στη χώρα στις 24 Οκτωβρίου 2022 και η βίζα του επρόκειτο να λήξει στις 7 Δεκεμβρίου 2022. Η αστυνομία της Μπανγκόκ πρόσθεσε ότι ο ύποπτος φέρεται να είχε εξαπατήσει πολλά θύματα με την ίδια επενδυτική απάτη και κανένα θύμα δεν έλαβε ποτέ τα προϊόντα.

Ο ύποπτος μεταφέρθηκε στο Δημοτικό Δικαστήριο της Μπανγκόκ για να κινηθεί νομικά. Ο ύποπτος δεν έχει υποβάλει ένσταση μέχρι την ώρα του Τύπου.
-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.