Ρώσος καταζητούμενος για φόνο στην πατρίδα του συνελήφθη στην Πατάγια

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Ένας Ρώσος καταζητούμενος για φόνο στην πατρίδα του συνελήφθη από το Royal Thai Immigration σήμερα, 4 Δεκεμβρίου 2022, μετά από αίτημα της ρωσικής πρεσβείας.

Σύμφωνα με τον υποστράτηγο της αστυνομίας Panthana Nuchanart, ο Igor Guzhin, 51 ετών, συνελήφθη στην παραλία Jomtien και θα εκδοθεί στη Σαμάρα της Ρωσίας.

Ο κ. Guzhin έχει ένταλμα σύλληψης που χρονολογείται από τις 11 Οκτωβρίου 2019, για υποτιθέμενη δολοφονία επί πληρωμή. Ο Guzhin ζούσε νόμιμα στην Ταϊλάνδη από τις 2 Δεκεμβρίου 2019, πρόσθεσε ο Panthana.

Ο κ. Guzhin θα εκδοθεί στη Ρωσία και εμπλέκονται η ρωσική πρεσβεία και το Royal Thai Immigration καθώς και το Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα.

Ο κ. Guzhin δεν μίλησε στον Τύπο ούτε έδωσε δήλωση σχετικά με τις κατηγορίες εναντίον του.

Φωτογραφία: Royal Thai Immigration

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/