Ο υπουργός Τουρισμού της Ταϊλάνδης λέει ότι το νόμιμο κλείσιμο της νυχτερινής ζωής στις τουριστικές περιοχές εξακολουθεί να συζητείται αυτή την εβδομάδα

Μπανγκόκ, Ταϊλάνδη-

Ο υπουργός Τουρισμού της Ταϊλάνδης, Phiphat Ratchakitprakarn, ο οποίος είναι επίσης υπεύθυνος για τον αθλητισμό, δήλωσε σήμερα στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης ότι το υπουργικό συμβούλιο της Ταϊλάνδης θα συζητήσει πρόταση για παράταση του νόμιμου κλεισίματος της νυχτερινής ζωής στις τουριστικές περιοχές στις 6 Δεκεμβρίου, Τρίτη.

Ο Υπουργός δεν είπε γιατί δεν εξετάστηκε η πρόταση την περασμένη εβδομάδα, όπως είπε αρχικά στα μέσα ενημέρωσης ότι το θέμα θα ήταν. Το θέμα βρίσκεται σε ροή εδώ και πολλές εβδομάδες, ακόμη και καθώς ορισμένες περιοχές όπως η Pattaya επιβάλλουν σκληρά νυχτερινές επιδρομές σε τουριστικές ζώνες στις 2 τα ξημερώματα, οδηγώντας σε πολλά παράπονα από τουρίστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Phiphat μάλιστα χαρακτήρισε την πρόταση πρωτοχρονιάτικο δώρο στους Ταϊλανδούς και τους τουρίστες. Εάν εγκριθεί, κάτι που δεν είναι σε καμία περίπτωση εγγυημένο, καθώς πολλές οργανώσεις κατά του αλκοόλ έχουν αντιταχθεί στο μέτρο, τουριστικές περιοχές όπως η Μπανγκόκ, το Πουκέτ, το Κράμπι, το Phang Nga, το Chonburi (Πατάγια), το Prachuap Khiri Khan (Hua Hin) και το Surat Thani (Σαμούι) θα επιτρέπεται νόμιμα να ανοίγουν χώρους διασκέδασης έως τις 4 το πρωί σε τουριστικές περιοχές. Θα χρειαστεί επίσης έγκριση από τοπικούς ηγέτες και κυβερνήτες εάν το υπουργικό συμβούλιο της Ταϊλάνδης εγκρίνει το μέτρο.

Ο Phiphat σχεδιάζει επίσης να προτείνει έναν άλλο γύρο του We Travel Together, μιας εκπτωτικής καμπάνιας ταξιδιών εσωτερικού που απευθύνεται κυρίως σε εγχώριους τουρίστες. Τα μέσα TPN θα σας κρατούν ενήμερους για αυτές τις προτάσεις όλη την εβδομάδα.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/