Η αστυνομία της Πατάγια βρίσκει άλλα δύο κλαμπ χωρίς άδεια κατά τη διάρκεια της καθημερινής έντονης καταστολής

Πατάγια -

Η αστυνομία της Πατάγια συνέχισε καθημερινή περιπολία σε νυχτερινά σημεία στην πόλη και βρήκε δύο κλαμπ χωρίς άδεια νωρίς σήμερα το πρωί, 4 Δεκεμβρίου.

Η επιδρομή πραγματοποιήθηκε στις 3:30 τα ξημερώματα με σκοπό να επιβληθούν αυστηρά οι ώρες κλεισίματος στις 2 τα ξημερώματα και οι ώρες πώλησης αλκοόλ με την ελπίδα ότι θα έκανε τους τουρίστες να αισθάνονται ασφαλείς, δήλωσε η περιπολική αστυνομία.

Δύο κλαμπ, συμπεριλαμβανομένου του αγοροκόριτσου Fino Pub και του Up to You Karaoke & Pub, δέχθηκαν έφοδο όταν η αστυνομία διαπίστωσε ότι οι παρευρισκόμενοι στο πάρτι εξακολουθούσαν να κάνουν πάρτι μέσα στους χώρους. Οι αξιωματικοί διέταξαν τους υπεύθυνους της παμπ να κλείσουν τη μουσική και να παράγουν τις άδειές τους για να λειτουργήσουν ένα συγκρότημα ψυχαγωγίας που απαιτείται από το νόμο.

Οι δύο παμπ, σύμφωνα με την αστυνομία της Πατάγια, απέτυχαν να δείξουν τις άδειες, έτσι η αστυνομία πήγε τους υπεύθυνους της παμπ στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια για να τους χρεώσει για τη λειτουργία ενός χώρου διασκέδασης χωρίς άδεια και την πώληση αλκοόλ πέρα ​​από τη νόμιμη ώρα. Η αστυνομία πρόσθεσε ότι θα πρότεινε στον κυβερνήτη του Τσονμπούρι να κλείσει και τους δύο χώρους για τουλάχιστον πέντε χρόνια.

Παρά το γεγονός ότι είχε πιθανώς καλές προθέσεις, η καθημερινή περιπολία των αρχών επιβολής του νόμου ήταν απίστευτα μη δημοφιλής στους ξένους τουρίστες με βάση σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έλεγαν ότι τα μέτρα ήταν υπερβολικά και βλάπτουν τον τουρισμό της Ταϊλάνδης που ανακάμπτει. Μερικοί επισκέπτες δεν άρεσαν τα μέτρα γιατί τους έκανε να χάσουν τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου.


-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.