Ο τεράστιος πύθωνας πιάστηκε να καταβροχθίζει κοτόπουλα κατοίκου στην Πατάγια

Πατάγια -

Ένας πύθωνας μήκους 2 μέτρων πιάστηκε αφού καταβρόχθισε δύο κοτόπουλα σε μια κατοικία στην Πατάγια.

Οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν από έναν σοκαρισμένο ιδιοκτήτη σπιτιού, τον Jai Kakphet, στις 2:30 π.μ. για να πιάσουν ένα τεράστιο φυτό να κάνει κατσαρά στο κοτέτσι του χθες, 2 Δεκεμβρίου.

Ο 49χρονος είπε στους απαντητές ότι άκουσε τα κοτόπουλα του να τρίζουν, έτσι έσπευσε στο κοτέτσι μόνο για να βρει τον πύθωνα να καταβροχθίζει ήδη τα δύο κοτόπουλα του.

Οι ανταποκριτές είπαν στο The Pattaya News ότι ο πύθωνας είχε μήκος περίπου δύο μέτρα. Το πλάσμα δεν μπορούσε να γλιστρήσει γιατί ήταν γεμάτο αφού έτρωγε τα κοτόπουλα. Ο πύθωνας πιάστηκε με ασφάλεια και θα απελευθερωθεί στο δάσος πολύ μακριά από την κατοικημένη περιοχή.


-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.