Η Μπανγκόκ υποδέχεται την εποχική απευθείας πτήση της Air Canada από το Βανκούβερ

Δελτίο τύπου από το ΤΑΤ --

Η TAT προωθεί το «Έτος επίσκεψης στην Ταϊλάνδη 2022-2023: Καταπληκτικά νέα κεφάλαια» στην καναδική αγορά δίνοντας έμφαση στις ουσιαστικές ταξιδιωτικές εμπειρίες.

Μπανγκόκ, 3 Δεκεμβρίου 2022. Η εναρκτήρια πτήση της Air Canada από το Βανκούβερ κατέβηκε στο αεροδρόμιο Suvarnabhumi της Μπανγκόκ σήμερα το πρωί, σηματοδοτώντας ένα ορόσημο για τη νέα προσβασιμότητα μεταξύ Βόρειας Αμερικής και Ταϊλάνδης.

Παρόντες στην ειδική τελετή καλωσορίσματος ήταν η HE Dr. Sarah Taylor, Πρέσβης του Καναδά στην Ταϊλάνδη, ο κ. Chadchart Sittipunt, Κυβερνήτης της Μπανγκόκ, ο κ. Siripakorn Cheawsamoot, Αναπληρωτής Κυβερνήτης για το Διεθνές Μάρκετινγκ - Ευρώπη, Αφρική, Μέση Ανατολή και Αμερική, Tourism Authority of Thailand (TAT), και τον κ. Virgilio Russi, Αντιπρόεδρο Διεθνών Πωλήσεων, Air Canada.

είπε ο κ. Siripakorn«Αυτή η απευθείας υπηρεσία Βανκούβερ-Μπανγκόκ θα ανοίξει σίγουρα το δρόμο για πολλές περισσότερες αμοιβαίες συνεργασίες μεταξύ της καναδικής και της ταϊλανδικής τουριστικής βιομηχανίας. Θα ενισχύσει επίσης την Ταϊλάνδη ως προτιμώμενο προορισμό διακοπών μεγάλων αποστάσεων για ταξιδιώτες από τη Βόρεια Αμερική.â€

Η τελευταία πτήση Βανκούβερ-Μπανγκόκ της Air Canada εκτιμάται ότι θα αυξήσει τη χωρητικότητα των αεροπορικών θέσεων από τη Βόρεια Αμερική στην Ταϊλάνδη κατά περίπου 5,000 θέσεις το μήνα.

Η πτήση θα εκτελείται τέσσερις φορές την εβδομάδα με αεροσκάφος Boeing 298-787 Dreamliner 900 θέσεων. Ο χρόνος πτήσης είναι 13-16 ώρες απλής μετάβασης.

Η υπηρεσία Vancouver-Bangkok προσφέρει επιλογές προσβασιμότητας στην Ταϊλάνδη για ταξιδιώτες από τον Καναδά καθώς και από 14 πόλεις των ΗΠΑ που εξυπηρετούνται με απευθείας δρομολόγιο στο Βανκούβερ από την Air Canada. Η αεροπορική εταιρεία λειτουργεί επίσης από τους κόμβους του Τορόντο και του Μόντρεαλ σε 60 πόλεις των ΗΠΑ.

Η πτήση δίνει τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες από τη Βόρεια Αμερική να ξεφύγουν από το χειμώνα και να απολαύσουν την Ταϊλάνδη στα καλύτερα της κατά τη διάρκεια της ετήσιας δροσερής σεζόν με τον ζεστό και ηλιόλουστο καιρό της και τη ζεστή ταϊλανδέζικη φιλοξενία, πρόσθεσε ο κ. Siripakorn.

Η TAT προωθεί το «Έτος επίσκεψης στην Ταϊλάνδη 2022-2023: Καταπληκτικά νέα κεφάλαια» στην καναδική αγορά με στόχο όλα τα τμήματα, συμπεριλαμβανομένων των Gen Z (Post Millennial), Millennials ή Gen Y, Gen X και Baby Boomers.

Βασική έμφαση δίνεται σε ουσιαστικές ταξιδιωτικές εμπειρίες που αναδεικνύουν τα εκπληκτικά προϊόντα NFT της Ταϊλάνδης - Φύση που πρέπει να κρατήσετε, Τρόφιμα για εξερεύνηση και Ταϊλάνδη που πρέπει να ανακαλύψετε.

Για την προώθηση της νέας υπηρεσίας Βανκούβερ-Μπανγκόκ, το TAT με την υποστήριξη της Air Canada φιλοξένησε ένα οικογενειακό ταξίδι για 10 συμμετέχοντες στα μέσα ενημέρωσης και παράγοντες επιρροής από τον Καναδά από 1-13 Δεκεμβρίου 2022. Το ταξίδι περιλαμβάνει ουσιαστικές ταξιδιωτικές εμπειρίες στην Μπανγκόκ, στο Τσιάνγκ Μάι, στο Κράμπι και Πουκέτ.

Η TAT συνεργάζεται στενά με την Air Canada για την ενίσχυση του τουρισμού στην Ταϊλάνδη. Οι προηγούμενες δραστηριότητες περιελάμβαναν προωθήσεις πωλήσεων, εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες μάρκετινγκ και οικογενειακά ταξίδια για το εμπόριο και τα μέσα ενημέρωσης. Μια σειρά κοινών εκστρατειών για τους καταναλωτές και το εμπόριο βρίσκονται στα σκαριά για το 2023.

Ο Καναδάς είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά της Ταϊλάνδης από την Αμερική. Από τον Ιανουάριο έως τον Σεπτέμβριο του 2022, η Ταϊλάνδη υποδέχτηκε 39,950 Καναδούς τουρίστες, με τον αριθμό να αναμένεται να φτάσει τους 72,000 μέχρι το τέλος του έτους. Η μέση διάρκεια παραμονής των Καναδών τουριστών είναι 18 ημέρες και η δαπάνη ανά ταξίδι είναι 76,000 μπατ.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας σε ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.