Η αστυνομία εισέβαλε στο νυχτερινό κέντρο Posh 69 στην Πατάγια για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα, επτά άτομα βρέθηκαν θετικά στα ναρκωτικά

Πατάγια-

  Η αστυνομία έκανε έφοδο σε ένα παράνομο νυχτερινό κέντρο στην Πατάγια, στο οποίο είχε γίνει έφοδος μόλις μια εβδομάδα πριν και επτά άτομα βρέθηκαν θετικά σε παράνομες ουσίες.

Περισσότεροι από 50 αστυνομικοί από την αστυνομία της πόλης Pattaya και την επαρχιακή αστυνομία Chonburi πραγματοποίησαν έφοδο στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης «Posh 69» στο Soi Bongkot στη Νότια Πατάγια νωρίς σήμερα το πρωί γύρω στη νόμιμη ώρα κλεισίματος στις 2:00 π.μ. (3 Δεκεμβρίουrd).

Ο υποδιοικητής της αστυνομίας της επαρχίας Chonburi, συνταγματάρχης Jakkapan Kittisiriphonkun είπε στο Pattaya News «Περισσότεροι από 100 παρευρισκόμενοι βρέθηκαν να έπιναν αλκοόλ και να χορεύουν. Επτά άτομα βρέθηκαν θετικά σε παράνομες ναρκωτικές ουσίες, τέσσερις άνδρες και τρεις γυναίκες. Η επιδρομή αυτή τη φορά ακολούθησε προηγούμενη επιδρομή στις 28 Νοεμβρίουth. "

Διαβάστε περισσότερα για την προηγούμενη ιστορία μας στον παρακάτω σύνδεσμο.

Η αστυνομία της Πατάγια κατέστρεψε το Posh 69 Club επειδή άνοιξε πέρα ​​από τη νόμιμη ώρα κλεισίματος των 2 π.μ. 15 παρευρισκόμενοι σε πάρτι και το προσωπικό βρέθηκαν θετικοί για παράνομες ναρκωτικές ουσίες σύμφωνα με αναφορές της αστυνομίας. Η αστυνομία της Πατάγια είπε ότι θα πρότεινε στον κυβερνήτη του Τσονμπούρι να κλείσει οριστικά τον χώρο.

«Αυτή τη φορά, το νυχτερινό κέντρο είχε προσκαλέσει τους πελάτες να συμμετάσχουν σε ένα πάρτι γενεθλίων μέσω της σελίδας τους στο Facebook. Επτά άτομα που βρέθηκαν θετικά σε παράνομες ναρκωτικές ουσίες και ένα άτομο που ισχυρίστηκε ότι ήταν ο διαχειριστής αλλά δεν πιστεύουμε ότι είναι ο πραγματικός διευθυντής ή ιδιοκτήτης οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια», εξήγησε ο συνταγματάρχης Jakkapan.

«Ο λεγόμενος μάνατζερ αντιμετωπίζει κατηγορίες για παράνομα άνοιγμα χώρων διασκέδασης, πώληση αλκοόλ χωρίς άδεια και άδεια χρήσης παράνομων ναρκωτικών στον χώρο. Θα προτείνουμε στον κυβερνήτη του Τσονμπούρι να κλείσει τον χώρο για τουλάχιστον τα πέντε χρόνια που επιτρέπει ο νόμος», πρόσθεσε ο συνταγματάρχης Jakkapan.

Η Pattaya News σημείωσε ότι τα ονόματα των συλληφθέντων δεν αναγνωρίστηκαν από την αστυνομία και ότι οι αρχές επιβολής του νόμου είχαν επίσης πει στην προηγούμενη επιδρομή την περασμένη εβδομάδα ότι ζητούσαν επίσης από τον κυβερνήτη να κλείσει τον χώρο για πέντε χρόνια.

Εν τω μεταξύ, Η αστυνομία έκανε επίσης έφοδο σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Pattaya Walking Street, αφού φέρεται να ήταν ανοιχτό μετά τη νόμιμη ώρα κλεισίματος των 2:00 π.μ. και πούλησε baraku, γνωστό και ως shisha ή ναργιλέ, το οποίο είναι παράνομο στην Ταϊλάνδη.

 

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.