Έφοδος της αστυνομίας σε νυχτερινό κέντρο στην Pattaya Walking Street αφού φέρεται να ήταν ανοιχτό πέρα ​​από τη νόμιμη ώρα και πούλησε ναργιλέ

Πατάγια -

  Η αστυνομία έκανε έφοδο σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Pattaya Walking Street αφού φέρεται να ήταν ανοιχτό μετά τη νόμιμη ώρα κλεισίματος των 2:00 π.μ. και πούλησε baraku, γνωστό και ως shisha ή ναργιλέ, το οποίο είναι παράνομο στην Ταϊλάνδη.

Μια ομάδα από την αστυνομία της πόλης Pattaya και την επαρχιακή αστυνομία Chonburi πραγματοποίησε έφοδο στο «Flexx Club» στην Pattaya Walking Street στη Νότια Πατάγια νωρίς σήμερα το πρωί γύρω στις 3:00 π.μ. (3 Δεκεμβρίου).

Ο υποδιοικητής της αστυνομίας της επαρχίας Τσονμπούρι, συνταγματάρχης Jakkapan Kittisiriphonkun είπε στο Pattaya News «Περισσότεροι από 150 Ταϊλανδοί και αλλοδαποί βρέθηκαν να πίνουν και να χορεύουν στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. Μερικοί από αυτούς χρησιμοποιούσαν baraku, το οποίο είναι παράνομο στην Ταϊλάνδη για να βοηθήσει τους ανθρώπους να διατηρήσουν την υγεία τους, καθώς οι σωλήνες και ο καπνός μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στους πνεύμονες. Ελέγχθηκαν τα διαβατήρια των αλλοδαπών και τα δελτία ταυτότητας της Ταϊλάνδης».

«Ο διευθυντής του νυχτερινού κέντρου, τον οποίο δεν έχουμε αναγνωρίσει στον Τύπο αυτή τη στιγμή, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια για συνέντευξη και συζήτηση. Κατασχέσαμε 16 σετ baraku. Ο διευθυντής αντιμετωπίζει κατηγορίες για άνοιγμα ενός χώρου ψυχαγωγίας μετά τη νόμιμη ώρα των 2:00 π.μ., πώληση αλκοόλ μετά τη νόμιμη ώρα και παράνομη πώληση baraku.»

 

Στο νυχτερινό κέντρο έγινε επιδρομή πριν τον Ιούλιο. Η αστυνομία της πόλης Pattaya μαζί με αξιωματικούς επιβολής του νόμου από το Συμβούλιο Ελέγχου Ναρκωτικών (ONCB) πραγματοποίησαν έφοδο στον χώρο ψυχαγωγίας «Flexx Club» στη Walking Street στις 24 Ιουλίου 2022.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.