Περισσότερα από δέκα εστιατόρια της Ταϊλάνδης συνελήφθησαν να πουλούν αλκοόλ πέρα ​​από τον νόμιμο χρόνο στην Πατάγια

Πατάγια -

  Η αστυνομία της Πατάγια συνέλαβε περισσότερα από δέκα εστιατόρια της Ταϊλάνδης να παραβιάζουν τον νόμο περί πώλησης αλκοόλ κατά τη διάρκεια καταστολής νωρίς το πρωί σήμερα, 2 Δεκεμβρίου.

Στις 2:00 π.μ., η αστυνομία της Pattaya συνέχισε την τακτική της περιπολία γύρω από τους χώρους διασκέδασης για να κρατήσει τους χώρους σε τάξη υπό τη διοίκηση του Pol. Υποστράτηγος Nantawut Suwanla-ong, εν ενεργεία γενικός διοικητής της επαρχιακής αστυνομίας Chonburi.

Σύμφωνα με την περιπολική αστυνομία, βρήκαν περισσότερα από δέκα ταϊλανδέζικα μπάρμπεκιου, ή Mookata, εστιατόρια και καταστήματα που πουλούσαν αλκοόλ πέρα ​​από τον νόμιμο χρόνο. Η αστυνομία μίλησε με τους ιδιοκτήτες των χώρων, εξηγώντας ότι η πώληση ποτών μετά τα μεσάνυχτα ήταν παράνομη προτού τους μεταφέρει στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια για νομική δράση. Σύμφωνα με την αστυνομία της Πατάγια, πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούσαν εστιατόρια ως «de facto» χώρους ψυχαγωγίας για να παρακολουθήσουν ποδόσφαιρο και να πιουν αλκοόλ, αφού τα κατάλληλα μπαρ έκλεισαν νόμιμα μεταξύ μεσάνυχτα και 2:XNUMX με βάση τις ζώνες ψυχαγωγίας.

Οι χώροι που πραγματοποιήθηκαν επιδρομές ήταν στο Soi Ko Phai και στο Soi Bongkot, αν και οι περισσότεροι από τους χώρους σε αυτά τα σοκάκια συμμορφώνονταν ήδη με το νόμο, πρόσθεσε η αστυνομία.

Σύμφωνα με τις αρχές επιβολής του νόμου, μια έντονη καταστολή των χώρων που παραβιάζουν τους νόμους για την ψυχαγωγία επρόκειτο να συνεχίσει να διατηρεί ασφαλείς τους τουρίστες. Ωστόσο, τα μέσα ενημέρωσης TPN σημειώνουν ότι τα συνεχιζόμενα σκληρά κλεισίματα από τα μεσάνυχτα έως τις 2 τα ξημερώματα ήταν απίστευτα μη δημοφιλή με βάση τα σχόλια των ξένων τουριστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πολλοί παραπονούμενοι ότι έχασαν τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

 

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.