Οι αναβάτες ταξί μοτοσικλετών της Pattaya πραγματοποιούν ράλι και απαιτούν περαιτέρω καταστολή των μη αδειοδοτημένων οδηγών εφαρμογών ride-share

Πατάγια -

  Οι αναβάτες ταξί μοτοσικλετών στην Πατάγια ζήτησαν την καταστολή των μη αδειοδοτημένων οδηγών εφαρμογών ride-share επειδή φέρεται να έκλεβαν τους επιβάτες «τους».

Περισσότεροι από 100 αναβάτες ταξί μοτοσικλετών την Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου, συμμετείχαν σε ένα ράλι και οδήγησαν στο Δημαρχείο της Πατάγια για να παροτρύνουν τις αρμόδιες αρχές να λάβουν μέτρα ενάντια σε αυτό που αποκαλούσαν παράνομους οδηγούς εφαρμογών ride-share.

Σε μια ανοιχτή επιστολή προς τον αντιδήμαρχο της Πατάγια, Wuttisak Rueimkitkan, οι διαδηλωτές ισχυρίστηκαν ότι οι οδηγοί εφαρμογών:

  1. Δεν έχουν ταξινομήσει τα οχήματά τους για δημόσια μέσα μεταφοράς
  2. Χωρίς άδεια δημόσιας συγκοινωνίας ή ασφάλιση ταξί
  3. Η κλοπή επιβατών από νόμιμους οδηγούς χρεώνοντας χαμηλότερους ναύλους από τους τυπικούς ναύλους που έχουν συμφωνηθεί από τους κανονισμούς του Δημαρχείου της Pattaya για τις δημόσιες συγκοινωνίες

Και τα τρία αυτά στοιχεία, σημειώνει το The Pattaya News, αποτελούν νομικές απαιτήσεις για τους οδηγούς που μοιράζονται το αυτοκίνητο που παραλαμβάνουν επιβάτες. Οι εταιρείες που μοιράζονται το αυτοκίνητο έχουν επίγνωση αυτών των απαιτήσεων, αλλά ζητούν συνεχώς από την κυβέρνηση της Ταϊλάνδης περισσότερο χρόνο για να νομιμοποιήσουν όλους τους αναβάτες τους, προειδοποιώντας ότι εάν επιβληθεί αυστηρά θα χάσουν τους περισσότερους από τους οδηγούς τους και θα προκαλέσουν αρνητική εμπειρία πελατών.

Οι διαδηλωτές δήλωσαν ότι ήθελαν η επιβολή του νόμου να συλλάβει και να επιβάλει πρόστιμο στους παράνομους οδηγούς.

Προς το παρόν, ο Wuttisak είπε ότι θα μεταφέρει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο όπου θα συγκαλέσει όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες για να συζητήσουν μια βέλτιστη λύση. Η πόλη, όπως τόνισε ο Wuttisak, πραγματοποίησε πρόσφατα μια εκστρατεία για τον έλεγχο των οδηγών Bolt, διαπιστώνοντας ότι σχεδόν όλοι οι σταματημένοι δεν είχαν την κατάλληλη άδεια.

Κάντε κλικ ή πατήστε εδώ για περισσότερα σχετικά με αυτήν την καμπάνια.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.