Καταπλακώθηκε μέχρι θανάτου 50χρονος από εκσκαφέα στο Sattahip

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Sattahip, Chonburi —

  Ένας 50χρονος άνδρας στο Sattahip γνώρισε τον θάνατό του αφού έπεσε από τον εκσκαφέα του και καταπλακώθηκε μέχρι θανάτου.

Χθες, 30 Νοεμβρίου, γύρω στις 3 μ.μ. η αστυνομία του Sattahip ειδοποιήθηκε για ένα τραγικό ατύχημα στο Soi Hoop Khao Sawan στην υποσυνοικία Bang Saray, Sattahip, και πήγε να ερευνήσει τη σκηνή του συμβάντος.

Το θύμα, ο 50χρονος κ. Atthaphon Thongnak, είχε κολλήσει σφιχτά κάτω από έναν αναποδογυρισμένο εκσκαφέα. Ήταν ξαπλωμένος ανάποδα στο χώμα, σύμφωνα με την αστυνομία. Το θύμα διαπιστώθηκε ότι πέθανε στο σημείο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Αυτόπτης μάρτυρας του ατυχήματος, ο κ. Chamlong Bamrungsub, είπε στην αστυνομία ο Atthaphon προσπαθούσε να οδηγήσει έναν εκσκαφέα σε ένα φορτηγό όταν ο εκσκαφέας έχασε την ισορροπία του και ανατράπηκε. Το θύμα έπεσε έξω από το θάλαμο του οδηγού και συνθλίβτηκε μέχρι θανάτου, είπε ο Chamlong.

Η σορός του θύματος μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο για να περιμένει την οικογένειά του. Η αστυνομία του Sattahip είπε ότι θα ανακρίνει τον μάρτυρα για να μάθει περισσότερα για το τι προκάλεσε το ατύχημα.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.