Καταπλακώθηκε μέχρι θανάτου 50χρονος από εκσκαφέα στο Sattahip

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Sattahip, Chonburi —

  Ένας 50χρονος άνδρας στο Sattahip γνώρισε τον θάνατό του αφού έπεσε από τον εκσκαφέα του και καταπλακώθηκε μέχρι θανάτου.

Χθες, 30 Νοεμβρίου, γύρω στις 3 μ.μ. η αστυνομία του Sattahip ειδοποιήθηκε για ένα τραγικό ατύχημα στο Soi Hoop Khao Sawan στην υποσυνοικία Bang Saray, Sattahip, και πήγε να ερευνήσει τη σκηνή του συμβάντος.

Το θύμα, ο 50χρονος κ. Atthaphon Thongnak, είχε κολλήσει σφιχτά κάτω από έναν αναποδογυρισμένο εκσκαφέα. Ήταν ξαπλωμένος ανάποδα στο χώμα, σύμφωνα με την αστυνομία. Το θύμα διαπιστώθηκε ότι πέθανε στο σημείο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Αυτόπτης μάρτυρας του ατυχήματος, ο κ. Chamlong Bamrungsub, είπε στην αστυνομία ο Atthaphon προσπαθούσε να οδηγήσει έναν εκσκαφέα σε ένα φορτηγό όταν ο εκσκαφέας έχασε την ισορροπία του και ανατράπηκε. Το θύμα έπεσε έξω από το θάλαμο του οδηγού και συνθλίβτηκε μέχρι θανάτου, είπε ο Chamlong.

Η σορός του θύματος μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο για να περιμένει την οικογένειά του. Η αστυνομία του Sattahip είπε ότι θα ανακρίνει τον μάρτυρα για να μάθει περισσότερα για το τι προκάλεσε το ατύχημα.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.