ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Οι πυροβολισμοί εναντίον δύο τραυματιών κοντά στο Walking Street αποδείχτηκαν φιλικοί πυροβολισμοί μετά την παράδοση του ύποπτου

Πατάγια -

  Ο φερόμενος ως δράστης κοντά στην Pattaya Walking Street παραδόθηκε στην αστυνομία αμέσως αφού τραυμάτισε δύο άνδρες σήμερα το πρωί. Ωστόσο, ο ύποπτος ισχυρίστηκε ότι τα θύματα ήταν στην πραγματικότητα «φίλοι του» και λυπήθηκε πολύ που τους πυροβόλησε σε αυτό που αποκάλεσε ατύχημα.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Δύο άνδρες πυροβολήθηκαν και τραυματίστηκαν μετά από έναν καυγά στην Πατάγια που εξελίχθηκε σε βίαιο καβγά.

Τώρα για την ενημέρωση μας: 

Οι κραυγαλέοι πυροβολισμοί σημειώθηκαν στο Second Road μπροστά από ξενοδοχείο και ινδικό εστιατόριο, που συγκλόνισε πολλούς τουρίστες που έκαναν βόλτα σε κοντινή απόσταση στις 3:46 τα ξημερώματα σήμερα, 1η Δεκεμβρίου. Αργότερα σήμερα το πρωί, ο ύποπτος, ο 25χρονος κ. Wirat Kechit, παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Pattaya στο Soi Nine.

Ο Wirat άφησε το πιστόλι του 32 mm στην αστυνομία και σύμφωνα με πληροφορίες ομολόγησε ότι ήταν ο άνδρας που πυροβόλησε ένα όπλο κοντά στο Walking Street. Όμως, ενώ έκλαιγε, ο Wirat ισχυρίστηκε στην αστυνομία ότι και οι δύο άνδρες που πυροβολήθηκαν ήταν στην πραγματικότητα «στενοί φίλοι» του τους οποίους ακολούθησε για να αντιμετωπίσει τους αντιπάλους τους.

Ο ύποπτος ισχυρίστηκε ότι πυροβόλησε το πιστόλι του άσκοπα στους αντιπάλους του αφού είδε έναν από τους φίλους του να χτυπιέται στο κεφάλι με ένα μακρύ μαχαίρι. «Προσπάθησα μόνο να τρομάξω τους εχθρούς μου πυροβολώντας στο πάτωμα, αλλά δεν κοίταξα σωστά γιατί όρμησαν πάνω μου», είπε ο Wirat.

Στη συνέχεια ο ύποπτος παραδέχτηκε ότι τράπηκε σε φυγή και άφησε τους φίλους του πίσω. Από ενοχές για τους τραυματισμένους φίλους του, αποφάσισε να παραδοθεί στην αστυνομία.

Η αστυνομία της Πατάγια θα ασκήσει νομική δράση κατά του υπόπτου και των αντιπάλων του που εξακολουθούσαν να τραπούν σε φυγή. Δεν αναφέρθηκε αν τα θύματα γνώριζαν ότι είχαν δεχθεί φιλικά πυρά.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.