Δύο άνθρωποι πυροβολήθηκαν και τραυματίστηκαν κοντά στο Walking Street κατά τη διάρκεια συμπλοκής στο δρόμο στην Πατάγια

Πατάγια -

Δύο άνδρες πυροβολήθηκαν και τραυματίστηκαν μετά από έναν καυγά στην Πατάγια που εξελίχθηκε σε βίαιο καβγά.

Νομικοί αξιωματικοί και διασώστες έσπευσαν να σταματήσουν μια οδομαχία που ξέσπασε πίσω από το Mueang Pattaya Eight School στην Pattaya Second Road σήμερα, λίγα μόλις μέτρα από την Walking Street, 1η Δεκεμβρίου. Στις 3:46 π.μ., οι αστυνομικοί έφτασαν για να βρουν δύο άνδρες, τον κ. Tontrakarn Phasuk, 22, και τον κ. Disorn Tokhan, 24, ξαπλωμένοι στο Second Road μπροστά από ένα ξενοδοχείο και ένα ινδικό εστιατόριο, με βαριά αιμορραγία.

Πολλοί μάρτυρες, μεταξύ των οποίων αρκετοί Ινδοί τουρίστες, σοκαρίστηκαν από το περιστατικό σε μια σημαντική τουριστική περιοχή.

Ο Tontrakarn υπέστη ένα βαθύ κόψιμο στο κεφάλι του και ένα τραύμα από σφαίρα στο δεξί του χέρι, ενώ ο Disorn υπέστη ένα τραύμα από πυροβολισμό στον μηρό του. Οι αστυνομικοί βρήκαν ένα μαχαίρι μήκους 30 εκατοστών με κηλίδα αίματος στο έδαφος και δύο μηχανάκια που οι ύποπτοι άφησαν στο σημείο.

Ο Tontrakarn είπε στην αστυνομία ότι είχε μια διαμάχη με μια δεύτερη ομάδα ανδρών νωρίτερα σε μια άγνωστη παμπ για να του ρίξει μια "λάθος ματιά" και είχε προκαλέσει να τους συναντήσει εδώ για να διευθετήσει τη διαφορά. Ο Tontrakarn και ο Disorn ήρθαν μόνοι τους, αλλά οι ύποπτοι έφτασαν απροσδόκητα σε μια συμμορία τεσσάρων ανδρών, οπλισμένοι με ένα μαχαίρι και ένα πιστόλι.

Χωρίς να πουν τίποτα, σύμφωνα με τον Tontrakarn, οι ύποπτοι επιτέθηκαν στους δύο άνδρες και σύμφωνα με πληροφορίες χτύπησαν το κεφάλι του Tontrakarn με μαχαίρι και πυροβόλησαν τον ίδιο και τον φίλο του και στη συνέχεια έφυγαν.

Ένας άγνωστος αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού είπε στην αστυνομία ότι κατέγραψε την κατάσταση με το τηλέφωνό του και θα το έδινε στην αστυνομία. Το βίντεο δεν δόθηκε στη δημοσιότητα στα μέσα ενημέρωσης προς το παρόν εν αναμονή της αστυνομικής έρευνας.

Τα θύματα μεταφέρθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο. Είχαν ήδη σταλεί νομικοί υπάλληλοι για να αναζητήσουν τους τέσσερις υπόπτους.

Το Pattaya News θα κυκλοφορήσει περισσότερες ενημερώσεις σε αυτήν την ιστορία μόλις γίνουν διαθέσιμες.
-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.