Ένας επιβάτης σκοτώθηκε και 9 τραυματίστηκαν όταν γάντζος γερανού έπεσε πάνω σε μίνι λεωφορείο στο Τσονμπούρι

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Khaosod

Ban Bueng, Chonburi —

  Μια γυναίκα σκοτώθηκε και άλλοι εννέα επιβάτες τραυματίστηκαν όταν ένα κρεμασμένο άγκιστρο εκκρεμούς από κινητό γερανό χτύπησε ένα μίνι λεωφορείο και το ανέτρεψε στην περιοχή Ban Bueng την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου.

Η σύγκρουση σημειώθηκε γύρω στις 8:30 στον δρόμο Chonburi-Ban Bueng στην υποπεριφέρεια Nong Samsark, σύμφωνα με τους διασώστες που ανταποκρίθηκαν στο ατύχημα.

Το μικρό λεωφορείο βρέθηκε αναποδογυρισμένο κοντά σε σταθμευμένο γερανό φορτηγό στην είσοδο του Soi Pathomphorn. Οι διασώστες ανακάλυψαν ένα γάντζο γερανού στο δρόμο στο πίσω μέρος ενός λεωφορείου.

Μια γυναίκα βρισκόταν στα συντρίμμια ενός μικρού λεωφορείου με πολλαπλά σοβαρά τραύματα. Παρά την προσπάθεια ανάνηψης της, η γυναίκα δεν κατάφερε να επιβιώσει. Το όνομά της αποκαλύφθηκε αργότερα ως κα Pannipa Phuanghom, μια 32χρονη ιθαγενής Prachuap Khiri Khan.

Ο οδηγός του μίνι λεωφορείου, που ταυτοποιήθηκε μόνο ως Somboon, είπε στην αστυνομία ότι μετέφερε 10 επιβάτες από την Μπανγκόκ στην επαρχία Τρατ. Στο σημείο του ατυχήματος, ο γερανός είχε αναδυθεί ξαφνικά από έναν παράδρομο, με το γάντζο του να κρέμεται πολύ μπροστά του.

Ένας μοναχός που ήταν ένας από τους επιβάτες του Somboon φώναξε μια προειδοποίηση, αλλά ήταν πολύ αργά. Στη συνέχεια, ο γάντζος έπεσε στην οροφή του μίνι λεωφορείου. Εκτός από το νεκρό θύμα, άλλοι εννέα επιβάτες τραυματίστηκαν, σύμφωνα με τους διασώστες.

Ο οδηγός γερανού, που ταυτοποιήθηκε μόνο ως Thongchai, είπε ότι κατευθυνόταν στον κεντρικό δρόμο, για να επιστρέψει στο συγκρότημα της εταιρείας στην περιοχή Bang Saen.

Οι νομικοί αξιωματούχοι του Chonburi εξέταζαν πλάνα CCTV του δρόμου για τη νομική δίωξη του Τύπου.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.