Καμποτζιανός εργάτης στη Σρι Ράτσα χτυπιέται από ατσάλινη ράβδο ενώ εργάζεται

Σρι Ράτσα -

  Ένας άτυχος Καμποτζιανός εργάτης που εργαζόταν σε ένα εργοστάσιο κατασκευής ράβδων χάλυβα, καρφώθηκε από μια χαλύβδινη ράβδο στους γλουτούς του. 

Το τρομερό ατύχημα συνέβη σε ένα μη κατονομαζόμενο εργοστάσιο στην υποπεριφέρεια Nong Kham της Sri Racha, Chonburi. Η ατσάλινη ράβδος διείσδυσε μέσα από τους γλουτούς του άνδρα και κόλλησε έξω από τον αριστερό του μηρό, σύμφωνα με τους διασώστες της Σρι Ράτσα που ανταποκρίθηκαν στο περιστατικό χθες, 30 Νοεμβρίου. 

Ο άνδρας ήταν εργάτης από την Καμπότζη. Το όνομά του δεν ήταν δυνατό να αναγνωριστεί. Οι διασώστες χρειάστηκαν να κόψουν τη ράβδο για να την κοντύνουν για να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο Laem Chabang όπου η υπόλοιπη ράβδος αφαιρέθηκε από το σώμα του.

Προς το παρόν, ο άνδρας παρέμενε στο νοσοκομείο. Οι φίλοι του είπαν ότι ο άντρας μπορεί να σκόνταψε πάνω από κάτι και να έπεσε στη ράβδο πίσω του. Ο τραυματισμός του δεν ήταν απειλητικός για τη ζωή, αλλά σίγουρα άβολος, σύμφωνα με δημοσιεύματα. 

ΦΩΤΟ: SundailyNews Online

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.