Γυναίκα συνελήφθη στην Πατάγια για φερόμενη απάτη επένδυσης 30 εκατομμυρίων μπατ 

Πατάγια -

Μια νεαρή γυναίκα συνελήφθη στην Πατάγια αφού πολλά θύματα φέρεται να έχασαν περισσότερα από 30 εκατομμύρια μπατ σε επενδυτική απάτη.

Η Αστυνομία του Τμήματος Καταστολής του Εγκλήματος, ή CSD, είπε στα μέσα ενημέρωσης TP์N ότι συνέλαβαν την κα Patcharee Maneesri, 24 ετών, σε μια συγκυριαρχία στην Πατάγια μετά από ένταλμα σύλληψης από το Επαρχιακό Δικαστήριο Loei για απάτη και απάτη δανείου που εισήχθη σε σύστημα υπολογιστή.

Η σύλληψη έγινε αφότου η αστυνομία διαπίστωσε ότι η κ. Patcharee φέρεται να ήταν μέρος ενός μεγαλύτερου δικτύου τοκογλύφων. Ουσιαστικά έπεισε τα θύματα να επενδύσουν μαζί της και ισχυρίστηκε ότι θα είχαν πολύ υψηλότερες αποδόσεις για χαμηλό κίνδυνο και δεν χρειαζόταν δουλειά.

Πολλά θύματα επένδυσαν μαζί της, αν και το CSD δεν έδωσε στη δημοσιότητα ονόματα ή τον ακριβή αριθμό των φερόμενων θυμάτων. Περισσότερα από 30 εκατομμύρια μπατ δημιουργήθηκαν στις επενδύσεις για την Patcharee, δήλωσε το CSD. Ωστόσο, φέρεται να μην πλήρωσε καμία απόδοση στους επενδυτές της και εξαφανίστηκε. Αυτό οδήγησε πολλά θύματα σε διάφορες επαρχίες, όπως η Loei, να υποβάλουν αστυνομικές αναφορές εναντίον της.

Η κ. Patcharee έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι είναι αθώα. Οδηγήθηκε πίσω στο αστυνομικό τμήμα Na Din Dam στο Loei για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας σε ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.