ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η αστυνομία δίνει 50,000 μπατ δώρο σε ληστή χρυσαυγιτών στην Πατάγια

Πατάγια -

  Η αστυνομία της Πατάγια έθεσε χρηματικό έπαθλο 50,000 μπατ σε έναν ληστή που έκλεψε χρυσά περιδέραια αξίας σχεδόν ενός εκατομμυρίου μπατ από το χρυσαυγείο Aurora πριν από λίγες εβδομάδες.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένας ληστής με όπλο λήστεψε ένα κατάστημα χρυσού στην Πατάγια και σκούπισε χρυσά κοσμήματα αξίας περίπου ενός εκατομμυρίου μπατ πριν τραπεί σε φυγή.

Τώρα για την ενημέρωση μας:

Σύμφωνα με την αστυνομία της Πατάγια, ο ύποπτος, ο οποίος δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί μέχρι την ώρα του Τύπου, χρησιμοποίησε ένα όπλο Double Bell 723 BB για να ληστέψει το χρυσοπωλείο Aurora στις 9 Νοεμβρίου στις 8 μ.μ. Το κατάστημα βρισκόταν στο Tesco Lotus στη Νότια Πατάγια.

Η αστυνομία είπε ότι ο ύποπτος ήταν ένας άνδρας ύψους περίπου 170 εκατοστών. Οδηγούσε ένα μαύρο μηχανάκι Honda Wave 125i χωρίς πλαϊνούς καθρέφτες και πινακίδα κυκλοφορίας. Η αστυνομία είπε ότι τα άτομα που θα μπορούσαν να παράσχουν χρήσιμες πληροφορίες που οδήγησαν στη σύλληψη του υπόπτου θα ανταμειφθούν με 50,000 μπατ.

Όποιος μπορεί να βοηθήσει, ενθαρρύνεται να επικοινωνήσει με τον αρχηγό της αστυνομίας της Pattaya, Pol. Συνταγματάρχης Kunlachart Kunlachai στο 090-9093248.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.