Χρειάζεστε ταξιδιωτική ή ιατρική ασφάλιση για την επόμενη επίσκεψή σας στην Ταϊλάνδη; Εδώ είναι μια εξαιρετική επιλογή!

Pattaya Ταϊλάνδη - 26 Ιουλίου 2019 Όμορφο τοπίο και αστικό τοπίο της πόλης pattaya στην Ταϊλάνδη

Ταϊλάνδη-

Μας ρωτούν σε τακτική βάση σχετικά με τις απαιτήσεις ασφάλισης στην Ταϊλάνδη και, ως εκ τούτου, έχουμε μια επιλογή για εσάς, τους αναγνώστες μας, να την ελέγξετε.

Η Masii Group/Thai Viwat Insurance παρουσιάζει προσιτές, ολοκληρωμένες επιλογές ταξιδιωτικής και ιατρικής ασφάλισης (συμπεριλαμβανομένου του Covid εάν χρειαστεί) για τους αναγνώστες μας, για όσους το χρειάζονται για ένα πιθανό μελλοντικό ταξίδι στην Ταϊλάνδη.

Έχουν επίσης επιλογές ασφάλισης για όσους βρίσκονται στη χώρα με τακτικά προγράμματα ασφάλισης.

  Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι ή/και εξακολουθείτε να χρειάζεστε ασφάλιση και θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες, κάντε κλικ σε αυτό το κείμενο εδώ για να επισκεφθείτε το Masii.

Ή, κάντε κλικ εδώ για τον άμεσο σύνδεσμο: https://www.tuneprotect.co.th/en/portal/travel-insurance/ONTALN/LTRQZ9E368QW66KWBGCW6JH2NADQBYFQBJDVZJESBJKMA8TWQDMXNGSZ7UUQXH9244UQ

Ή μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας! Εάν δεν είστε σίγουροι αν πληροίτε τις προϋποθέσεις επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας μέσω της παρακάτω φόρμας.

Ορισμένες βασικές πληροφορίες σχετικά με ορισμένες διαθέσιμες προσφορές μπορείτε να βρείτε και σε αυτό το PDF παρακάτω, αν και υπάρχουν ΠΟΛΛΑ περισσότερα διαθέσιμα από την ιστοσελίδα αν κάνετε κλικ εδώ ΕΔΩ:

VSafe_COVID_EL_v2 (1)

Αποποίηση ευθύνης: Η Masii/Thai Viwat Insurance είναι μια ξεχωριστή οντότητα από την TPN National, η οποία δεν τις κατέχει ούτε τις εκμεταλλεύεται και οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με τα σχέδιά τους θα πρέπει να απευθύνονται σε αυτούς και όχι στα μέσα TPN. Κάνοντας κλικ στον παραπάνω σύνδεσμο θα μεταφερθείτε σε έναν ιστότοπο τρίτου μέρους. Το TPN National παραμένει αμερόληπτο και ουδέτερο όσον αφορά τυχόν σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τις αγορές και τις αποφάσεις των αναγνωστών και παρουσιάζει αυτό το σχέδιο απλώς ως επιλογή για τους αναγνώστες μας.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης των μέσων ενημέρωσης TPN από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον DC της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email στο Pattayanewseditor@gmail.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/