Ο ύποπτος που κρατούσε μαχαίρι ισχυρίστηκε ότι χρειαζόταν χρήματα για την άρρωστη μαμά του αφού λήστεψε εργαζόμενο στο βενζινάδικο Chonburi

Τσονμπούρι -

  Ένας ληστής με μαχαίρι τράβηξε μια δραματική κάρτα μετά τη σύλληψή του επειδή λήστεψε έναν εργαζόμενο σε βενζινάδικο στο Banglamung του Chonburi.

Ο ύποπτος, ο 21χρονος Nawaphon "Yaw" Phonrob, συνελήφθη την Τρίτη, 29 Νοεμβρίου, στη 1:30 μ.μ. από την αστυνομία του Banglamung. Στις 27 Νοεμβρίου, ο Yaw λήστεψε μια εργαζόμενη σε βενζινάδικο, την 42χρονη κυρία Warunee Phokaew, υπό το μαχαίρι και της πήρε 3,000 μπατ σε μετρητά, είπε ο Warunee στην αστυνομία.

Το θύμα είπε ότι ο Yaw την απείλησε ότι θα τη μαχαιρώσει αν δεν του έδινε τα χρήματα. Υπέβαλε αστυνομική αναφορά μετά το περιστατικό, η οποία οδήγησε την αστυνομία να συλλάβει τον ύποπτο στο σπίτι του στην υποπεριφέρεια Takhian Tia του Banglamung, Chonburi. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ως τεκμήριο το μαχαίρι του υπόπτου και τα ρούχα του.

Κατά τη διάρκεια της αναπαράστασης του εγκλήματος, ο Yaw γονάτισε στο έδαφος και έπεσε στα πόδια του Warunee για να δείξει τη μετάνοιά του. Καθώς έκλαιγε, ο ύποπτος είπε στο θύμα ότι χρειαζόταν τα χρήματα για να πληρώσει τους ιατρικούς λογαριασμούς της άρρωστης μαμάς του.

Σε απάντηση, ο Warunee είπε στον ύποπτο να μάθει από αυτό που είχε κάνει. ωστόσο επέμεινε να κινηθεί νομικά εναντίον του. Στη συνέχεια, η αστυνομία του Μπανγκλαμούνγκ συνέλαβε τον ύποπτο και του απήγγειλε κατηγορίες για ληστεία.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.