Χρειάζεστε ταξιδιωτική ή ιατρική ασφάλιση για την επόμενη επίσκεψή σας στην Ταϊλάνδη; Εδώ είναι μια εξαιρετική επιλογή!

Ταϊλάνδη-

Μας ρωτούν σε τακτική βάση σχετικά με τις απαιτήσεις ασφάλισης στην Ταϊλάνδη και, ως εκ τούτου, έχουμε μια επιλογή για εσάς, τους αναγνώστες μας, να την ελέγξετε.

Η Masii Group/Thai Viwat Insurance παρουσιάζει προσιτές, ολοκληρωμένες επιλογές ταξιδιωτικής και ιατρικής ασφάλισης (συμπεριλαμβανομένου του Covid εάν χρειαστεί) για τους αναγνώστες μας, για όσους το χρειάζονται για ένα πιθανό μελλοντικό ταξίδι στην Ταϊλάνδη.

Έχουν επίσης επιλογές ασφάλισης για όσους βρίσκονται στη χώρα με τακτικά προγράμματα ασφάλισης.

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι ή/και εξακολουθείτε να χρειάζεστε ασφάλιση και θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες, κάντε κλικ σε αυτό το κείμενο εδώ για να επισκεφθείτε το Masii.

Ή, κάντε κλικ εδώ για τον άμεσο σύνδεσμο: https://www.tuneprotect.co.th/en/portal/travel-insurance/TAIPOCT22/BUQWAMUX9JDXNT9RD6WE28Y33JUZN6AVX4UVNYFR24WVGGARC83NNTA

Ορισμένες βασικές πληροφορίες σχετικά με ορισμένες διαθέσιμες προσφορές μπορείτε να βρείτε και σε αυτό παρακάτω, από την ιστοσελίδα αν κάνετε κλικ ΕΔΩ:

Αποποίηση ευθύνης: Η Masii/Thai Viwat Insurance είναι μια ξεχωριστή οντότητα από την TPN National, η οποία δεν τις κατέχει ούτε τις εκμεταλλεύεται και οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με τα σχέδιά τους θα πρέπει να απευθύνονται σε αυτούς και όχι στα μέσα TPN. Κάνοντας κλικ στον παραπάνω σύνδεσμο θα μεταφερθείτε σε έναν ιστότοπο τρίτου μέρους. Το TPN National παραμένει αμερόληπτο και ουδέτερο όσον αφορά τυχόν σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τις αγορές και τις αποφάσεις των αναγνωστών και παρουσιάζει αυτό το σχέδιο απλώς ως επιλογή για τους αναγνώστες μας. Οι αποφάσεις σχετικά με τις επιλογές ασφάλισης είναι μια σημαντική προσωπική απόφαση για οποιονδήποτε καταναλωτή και η TPN National δεν ευθύνεται για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ απόφαση λαμβάνεται από ένα άτομο που αγοράζει ασφάλιση ή/και εξαιρέσεις ή εξαιρέσεις στο ασφαλιστικό πρόγραμμαs.

Αυτή είναι μια ανάρτηση.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/