Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν μετά από ατύχημα με φορτηγό στο Sattahip, ο οδηγός κατηγορεί τον βρεγμένο δρόμο

Sattahip -

Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν μετά από ατύχημα με φορτηγό στο Σαταχίπ. Ο οδηγός ισχυρίστηκε ότι το ατύχημα προκάλεσε βρεγμένο οδόστρωμα.

Για το ατύχημα ειδοποιήθηκαν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης σήμερα το απόγευμα (30 Νοεμβρίουth) στην οδό 332 στο Bang Saray. Αυτοί και το Pattaya News έφτασαν στο σημείο για να βρουν ένα φορτηγό στην άκρη του δρόμου. Ο οδηγός, ο κ. Kanueng Limchai, 47 ετών, και η συνοδηγός του, η κυρία Sangwan Detnonsang, 48 ετών, είχαν υποστεί διάφορα τραύματα. Και οι δύο μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο.

Ο Kanueng είπε στο Pattaya News ότι υπήρχε έντονη βροχόπτωση και βρεγμένος δρόμος με λίγο νερό στην επιφάνεια του δρόμου.

Νερό από το δρόμο έτρεξε από άλλο όχημα πριν χάσει τον έλεγχο και έπεσε σε μια μικρή λίμνη νερού στο δρόμο και έχασε τον έλεγχο του οχήματός του. Ο Kanueng αρνήθηκε την ευθύνη για το ατύχημα και είπε ότι η βροχή και το άλλο όχημα που έριξε νερό στο αυτοκίνητό του προκάλεσε το ατύχημα. Υποστήριξε ότι οι αρχές πρέπει να «κάνουν κάτι» για τους βρεγμένους δρόμους χωρίς διευκρινίσεις.

Η αστυνομία του Sattahip δεν ανακοίνωσε αμέσως ποιες νομικές κατηγορίες, εάν υπάρχουν, θα υποβληθούν.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.