Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και 44 τραυματίστηκαν μετά από ανατροπή λεωφορείου που μετέφερε εργάτες της Μιανμάρ στη Songkhla στο Tak

Τακ -

Τουλάχιστον τρεις εργαζόμενοι της Μιανμάρ διαπιστώθηκαν νεκροί στο σημείο, ενώ 44 από αυτούς τραυματίστηκαν μετά από ανατροπή λεωφορείου στο Tak, στη δυτική Ταϊλάνδη.

Η αστυνομία Mae Toh στην περιοχή Mueang ειδοποιήθηκε για το ατύχημα στις 9:15 χθες το βράδυ (29 Νοεμβρίουth) στον δρόμο Tak – Mae Sot. Στο σημείο έφτασαν οι πρώτες βοήθειες για να εντοπίσουν το λεωφορείο που ανατράπηκε λίγο έξω από τον κεντρικό δρόμο.

Οι διασώστες χρησιμοποίησαν έναν υδραυλικό κόφτη για να απεγκλωβίσουν μερικούς από τους εργάτες της Μιανμάρ που είχαν κολλήσει μέσα στο λεωφορείο. Τουλάχιστον τρία άτομα διαπιστώθηκαν νεκροί στο σημείο, ενώ 44 τραυματίστηκαν διάφορα. Μεταφέρθηκαν σε κοντινά νοσοκομεία.

Η αστυνομία της Τακ είπε στο TPN Media ότι το λεωφορείο μετέφερε 47 εργάτες της Μιανμάρ, συμπεριλαμβανομένου του οδηγού από την Τακ με κατεύθυνση προς τη Σονγκχλά. Το λεωφορείο ανατράπηκε σε στροφή σε απότομο δρόμο όπου προηγουμένως υπήρχαν πολλά ατυχήματα.

Η αστυνομία πιστεύει ότι ο οδηγός μπορεί να μην ήταν εξοικειωμένος με το δρόμο και συνέχισε να φρενάρει στην πορεία προκαλώντας αυτό που ο οδηγός ισχυρίστηκε ότι ήταν αστοχία φρένων. Μετά από αυτό, το λεωφορείο έπεσε από το δρόμο με μεγάλη ταχύτητα.

Το ατύχημα βρίσκεται ακόμη υπό διερεύνηση μέχρι την ώρα του Τύπου.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The TPN Media, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.