ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο ύποπτος για χτύπημα και φυγή Pattaya συναντά το βρετανό θύμα για να ζητήσει συγγνώμη, ισχυρίζεται ότι δεν τράπηκε σε φυγή

Πατάγια -

Ένας ύποπτος για χτύπημα και τρέξιμο που έπεσε πάνω σε έναν 74χρονο Βρετανό πεζό παραδόθηκε στην αστυνομία της Πατάγια και ζήτησε συγγνώμη από το θύμα. Ωστόσο, επέμεινε ότι δεν τράπηκε σε φυγή.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένας 74χρονος Βρετανός πεζός τραυματίστηκε πολλαπλά σε περιστατικό χτύπημα και τρέξιμο με φορτηγό σε διάβαση πεζών στην Πατάγια. Ο οδηγός του φορτηγού παραμένει σε φυγή.

Τώρα για την ενημέρωση μας:

Πολ. Ο καπετάνιος Chonlawit Athipansi αποκάλυψε στο The Pattaya News ότι ο οδηγός ενός λευκού pickup Isuzu D-Max που πέρασε από το κόκκινο φανάρι και έπεσε πάνω στον κ. Peter Palmer τη Δευτέρα μόλις παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Pattaya χθες, 29 Νοεμβρίου.

Το όνομα του υπόπτου αποκαλύφθηκε από την αστυνομία της Pattaya ως κ. Methanus Leeliang, 61. Κατηγορήθηκε για αλόγιστη οδήγηση και πρόκληση βλάβης σε άλλους, αν και ο Methanus επέμεινε ότι δεν σκόπευε να τραπεί σε φυγή. Ωστόσο, δεν ήταν σαφές γιατί έφυγε από τη σκηνή.

Στη συνέχεια, η αστυνομία κάλεσε τον Μέθανους στην κατοικία του Πάλμερ για να του ζητήσει συγγνώμη. Μιλώντας μέσω της συζύγου του που διερμηνεύει, ο Πάλμερ είπε στην αστυνομία ότι έπεσε πάνω του ενώ διέσχιζε τον δεύτερο δρόμο της Πατάγια σε μια διάβαση πεζών. Το θύμα, που είχε τέσσερα ράμματα στο τραύμα στο κεφάλι του, είπε ότι το πράσινο φως είχε ακόμη 12 δευτερόλεπτα και ήταν στη μέση του δρόμου όταν ο Μέθανος αγνόησε το φανάρι και έπεσε πάνω του.

Ο Μέθανους ζήτησε συγγνώμη από τον Πάλμερ, λέγοντας ότι δεν γνώριζε ότι το θύμα ήταν αλλοδαπός τουρίστας μέχρι που εμφανίστηκαν αστυνομικοί στο σπίτι του για να του πουν να παραδοθεί.

Ο Μέθανους αρνήθηκε να κάνει περαιτέρω δηλώσεις στον Τύπο ή να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με το γιατί ισχυρίστηκε ότι δεν έφυγε από τη σκηνή όταν το θύμα, πολλοί μάρτυρες και πλάνα CCTV φαίνεται να δείχνουν και να λένε ότι το έκανε.

Δεν ήταν σαφές εάν ο κ. Πάλμερ αποδέχτηκε τη συγγνώμη, αλλά ο Πολ. Ο λοχαγός Chonlawit Athipansi δήλωσε στο The Pattaya News ότι οι νομικές κατηγορίες θα συνεχιστούν κατά του Methanus.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.