74χρονος Βρετανός πεζός τραυματίστηκε σε χτύπημα και τρέξιμο σε διάβαση πεζών στην Πατάγια

ΦΩΤΟ: ข่าวคนชล

Πατάγια -

Ένας 74χρονος Βρετανός πεζός τραυματίστηκε πολλαπλά σε περιστατικό χτύπημα και τρέξιμο με φορτηγό σε διάβαση πεζών στην Πατάγια. Ο οδηγός του φορτηγού παραμένει σε φυγή.

Το θύμα, ο κ. Πίτερ Πάλμερ, ζήτησε από τους δημοσιογράφους της Ταϊλάνδης να διαδώσουν την ιστορία του, ώστε να μπορέσει να βρει τον απερίσκεπτο οδηγό που έπεσε πάνω του ενώ διέσχιζε το Jomtien Second Road στην Πατάγια τη Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου.

Ο Πάλμερ, ένας 74χρονος Βρετανός τουρίστας, είπε στα ταϊλανδικά μέσα ότι περίμενε το πράσινο φως σε μια διάβαση πεζών το πρωί. Ωστόσο, όταν το πράσινο φως είχε απομείνει περίπου 12 δευτερόλεπτα και βρισκόταν στα μισά του δρόμου πάνω από τη διάβαση πεζών, ένα λευκό φορτηγό Isuzu D-Max αγνόησε το πράσινο φως και ξαφνικά χτύπησε πάνω του και έφυγε τρέχοντας.

ΦΩΤΟ: ข่าวคนชล

Μια κάμερα κλειστού κυκλώματος στη διάβαση πεζών έδειξε ότι ο Πάλμερ πετάχτηκε στον αέρα πριν προσγειωθεί στο έδαφος. Τον βοήθησαν κοντινοί καλοί Σαμαρείτες και τον μετέφεραν σε νοσοκομείο όπου του έκαναν τέσσερα ράμματα στο τραύμα στο κεφάλι του. Ο Πάλμερ είπε ότι ακόμα περίμενε αποτελέσματα ακτινογραφίας για το κεφάλι του.

Το βρετανό θύμα διέδωσε τα λόγια του μέσω των ταϊλανδικών ΜΜΕ ότι ήθελε ο οδηγός που τον χτύπησε να παραδοθεί στην αστυνομία και να αναλάβει την ευθύνη για ό,τι του συνέβη. Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί με τους πεζούς, είπε ο Palmer.

ΦΩΤΟ: ข่าวคนชล

Προς το παρόν, ο Πάλμερ θα κατέθεσε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια με μια εγγραφή από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης όπου τον χτυπούσε ένα φορτηγό ως αποδεικτικό στοιχείο.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.