Περισσότεροι από 50,000 Ρώσοι τουρίστες έχουν επισκεφθεί το Πουκέτ αυτόν τον μήνα, την νούμερο ένα τουριστική αγορά

Πουκέτ -

Οι Ρώσοι τουρίστες έχουν φτάσει στην κορυφή των επισκεπτών του Πουκέτ με περισσότερους από 50,000 επισκέπτες αυτόν τον μήνα, τον Νοέμβριο.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Οι Ρώσοι τουρίστες έχουν φτάσει στην κορυφή των επισκεπτών του Πουκέτ τις τελευταίες δέκα ημέρες.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο Επικεφαλής Μετανάστευσης του Πουκέτ, Συνταγματάρχης Thanet Sukchai είπε στο Phuket Express ότι οι Ρώσοι υπήκοοι είναι οι κορυφαίοι τουρίστες στο Πουκέτ αυτόν τον μήνα με περισσότερους από 55,097 και ακολουθούν Ινδοί με 26,525, Αυστραλοί με 13,868, Βρετανοί με 12,340 και Γερμανοί με 11,097.

Ο Διευθυντής του γραφείου Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT) στο Πουκέτ, Νανθασίρι Ρονασίρι είπε στο Phuket Express. «Από τον Ιανουάριο έως τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους το Πουκέτ παρήγαγε περισσότερα από 119 δισεκατομμύρια μπατ. Αυτός ο αριθμός δείχνει ότι ο τουρισμός στο Πουκέτ έχει αυξηθεί κατά 80 τοις εκατό ακόμα κι αν δεν έχουμε Κινέζους τουρίστες».

Οι Κινέζοι τουρίστες ήταν προηγουμένως η κορυφαία αγορά για το Πουκέτ, αλλά λόγω της συνεχιζόμενης στρατηγικής της Κίνας για το Covid Zero, οι Κινέζοι επισκέπτες εξακολουθούν να μην έχουν επιστρέψει στην Ταϊλάνδη λόγω αυστηρών κανόνων καραντίνας για το τέλος της Κίνας.

Εν τω μεταξύ, αν και οι Ρώσοι περιορίζονται στα ταξίδια σε πολλά έθνη λόγω των κυρώσεων που επιβλήθηκαν από τη συνεχιζόμενη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, η Ταϊλάνδη είναι επίσημα ουδέτερη σε αυτή τη σύγκρουση και ως εκ τούτου είναι μια από τις πιο εύκολες, πιο προσβάσιμες και πιο επιθυμητές χώρες για τους Ρώσους επισκέπτες. προς την.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Phuket Express, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.