Συγχαρητήρια στην "Kwang" για τη νίκη της Miss Tiffany 2022 στην Πατάγια

Πατάγια -

  Η Arisara "Kwang" Kankla στέφθηκε "Miss Tiffany 2022 The Original" στον πιο δημοφιλή και μεγαλύτερο εθνικό διαγωνισμό ομορφιάς τρανς της Ταϊλάνδης.

Ο Kwang, ένας 21χρονος απόφοιτος ενός κύκλου μαθημάτων βοηθού νοσηλευτή από το Vareerak Kanboriban School, επιλέχθηκε ανάμεσα σε πολλούς άλλους αξιόλογους διαγωνιζόμενους το βράδυ της Κυριακής, 27 Νοεμβρίου.

Η Kwang έχει δείξει την αφοσίωσή της στο να γίνει «η καταγωγή της ομορφιάς», σύμφωνα με τους κριτές. Θα διαγωνιστεί ως εκπρόσωπος της Ταϊλάνδης στο Miss International Queen τον επόμενο χρόνο, τον μεγαλύτερο διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς για τρανς στον κόσμο.

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από το Tiffany's Show, το μεγαλύτερο σόου καμπαρέ στην Ταϊλάνδη που βρίσκεται στην Pattaya, στο Chonburi. Ο διαγωνισμός στοχεύει στην προώθηση των ταλέντων και των δυνατοτήτων των τρανς ατόμων.

Ας δούμε μερικές φωτογραφίες:

 

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.