Ο Paul "Gazza" Gascoigne διοργανώνει εκδήλωση θαυμαστών με μεγάλη αποδοχή με την High Life Management στην Πατάγια της Ταϊλάνδης

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Ο θρυλικός ποδοσφαιριστής Paul "Gazza" Gascoigne πραγματοποίησε μια εκδήλωση με οπαδούς με μεγάλη αποδοχή το περασμένο Σαββατοκύριακο την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στην Πατάγια της Ταϊλάνδης. Ο Paul επισκέφτηκε επίσης το Πουκέτ και την Μπανγκόκ.

Η Pattaya, η οποία έχει μια μεγάλη κοινότητα πρώην κατοίκων από το Ηνωμένο Βασίλειο, ήταν στην άκρη των θέσεων της για την εκδήλωση που είδε ένα ξεπουλημένο πλήθος εκατοντάδων στο Pullman Pattaya Hotel G. Εντυπωσιακά, πολλοί αντιμετώπισαν σκληρή κίνηση και αντίθετες εκδηλώσεις με το τεράστιο παιχνίδι της Pattaya φεστιβάλ πυροτεχνημάτων το ίδιο βράδυ.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την High Life Management Thailand, η οποία διασφάλισε ότι όχι μόνο η πολυαναμενόμενη εκδήλωση θαυμαστών ήταν εξαιρετικά επιτυχημένη αλλά και καλά οργανωμένη και αποτελεσματική. Οι ιδιοκτήτες της High Life Management δήλωσαν στο The Pattaya News ότι ο Paul «το κατέρριψε από το πάρκο» όσον αφορά την παρουσίαση και υποσχέθηκαν πολλές ακόμη εκδηλώσεις παγκόσμιας κλάσης στο μέλλον.

Η εκδήλωση περιλάμβανε έντονη αλληλεπίδραση θαυμαστών με την Gazza, όπως φωτογραφίες θαυμαστών και Q&A. Ο Παύλος έδωσε την πλήρη ιστορία και την ιστορία του, χωρίς να αφήνει κουβάρι και αγγίζοντας όλες τις χιουμοριστικές, ενδιαφέρουσες και ναι αμφιλεγόμενες ιστορίες του. Η Pattaya News παρακολούθησε την εκδήλωση και σημείωσε ότι όλοι όσοι είδαν παρόντες εντυπωσιάστηκαν τόσο από την προσβασιμότητα και τις ιστορίες της Gazza, αλλά και από την οργάνωση της εκδήλωσης.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη Διαχείριση Υψηλής Ζωής και παρακολουθήστε τις μελλοντικές τους εκδηλώσεις κάντε κλικ ή πατήστε εδώ.

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με τον Paul "Gazza" Gascoigne, ευρέως αναγνωρισμένος ως ο πιο εκ φύσεως ταλαντούχος Άγγλος ποδοσφαιριστής της γενιάς του, κάντε κλικ ή πατήστε εδώ για περισσότερα για αυτόν!

Τώρα, τι θα λέγατε για μερικές φωτογραφίες!

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/