Αξιωματούχοι της πόλης της Pattaya λένε ότι το Φεστιβάλ Πυροτεχνημάτων προσέλκυσε 400,000 επισκέπτες, υπόσχονται να επιλύσουν προβλήματα πλήθους για μελλοντικές εκδηλώσεις όπως η Αντίστροφη μέτρηση της Πρωτοχρονιάς

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Η σελίδα δημοσίων σχέσεων του δημάρχου της πόλης Pattaya Poramese Ngampiches ανακοίνωσε σήμερα, 28 Νοεμβρίου 2022, ότι η πόλη έκανε πολύ περισσότερα από τα αναμενόμενα όσον αφορά τους επισκέπτες για το Διεθνές Φεστιβάλ Πυροτεχνημάτων της Pattaya.

Στην πραγματικότητα, η σελίδα του δημάρχου ανέφερε ότι η πόλη συνέτριψε απόλυτα τους εκτιμώμενους 100,000 επισκέπτες που σχεδίαζε πριν από την εκδήλωση με περίπου 400,000 εγχώριους και διεθνείς επισκέπτες γενικά!

Ο τρόπος με τον οποίο επιτεύχθηκε ή καταγράφηκε αυτός ο αριθμός δεν ήταν άμεσα σαφής ή δεδομένος, σημειώνει το TPN media. Ωστόσο, με βάση τις εκτεταμένες αναφορές για μποτιλιαρίσματα που διαρκούν ώρες και η παραλία είναι σχεδόν αδιάβατη μερικές φορές με κίνηση με τα πόδια, πολλοί κάτοικοι στο Διαδίκτυο είπαν ότι ήταν η πιο πολυσύχναστη που είχαν δει ποτέ στην Pattaya, αποκλείοντας πιθανώς τους εορτασμούς του Songkran και της Πρωτοχρονιάς.

Δεν βοήθησε το πρόβλημα η μακροχρόνια κατασκευή στην Pattaya Second Road που μείωσε τον αριθμό των διαθέσιμων λωρίδων, μαζί με άλλες περιοχές όπως το Threpprasit.

Οι λογαριασμοί του δημάρχου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υποσχέθηκαν ότι άκουγαν τα παράπονα και τις ανησυχίες για να προσαρμόσουν και να προσαρμόσουν τα σχέδια για μελλοντικά μεγάλα γεγονότα, συγκεκριμένα την τριήμερη αντίστροφη μέτρηση για την Πρωτοχρονιά της Pattaya στο τέλος του επόμενου μήνα.

Τα κατασκευαστικά έργα δεν αναμένεται να γίνουν μέχρι την Πρωτοχρονιά, ωστόσο, η πόλη στοχεύει να ολοκληρώσει τις περισσότερες σημαντικές οδικές εργασίες πριν από το Songkran τον Απρίλιο του 2023, το οποίο αναμένεται να είναι το πρώτο φεστιβάλ γεμάτο νερό σε τέσσερα χρόνια από το 2019 και με βάση ορισμένες εκτιμήσεις θα μπορούσε να φέρει ένα εκατομμύριο ανθρώπους στην Πατάγια για το τεράστιο Φεστιβάλ Wan Lai στις 19 Απριλίου.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/