Η αστυνομία κατέστρεψε τον χώρο νυχτερινής διασκέδασης στην Πατάγια επειδή άνοιξε πέρα ​​από τη νόμιμη ώρα κλεισίματος, 15 άτομα βρέθηκαν θετικά σε παράνομες ουσίες

Πατάγια -

  Η αστυνομία της Πατάγια κατέστρεψε το Posh 69 Club επειδή άνοιξε πέρα ​​από τη νόμιμη ώρα κλεισίματος των 2 π.μ. 15 παρευρισκόμενοι σε πάρτι και προσωπικό βρέθηκαν θετικοί για παράνομες ναρκωτικές ουσίες σύμφωνα με αναφορές της αστυνομίας.

Στο νυχτερινό κέντρο που βρίσκεται στο Soi Bongkot στη Νότια Πατάγια έγινε επιδρομή στις 4:30 π.μ. σήμερα, 28 Νοεμβρίου.

Ο χώρος στάθμευσης του χώρου μπροστά ήταν ακόμα γεμάτος με οχήματα των πάρτι όταν έφτασαν οι αστυνομικοί. Δυνατή, ηχηρή μουσική ακούστηκε από το εσωτερικό της παμπ. Η αστυνομία που έκανε έφοδο βρήκε περισσότερους από 100 παρευρισκόμενους να χορεύουν και να καταναλώνουν αλκοόλ ακόμα κι αν είχε ήδη περάσει η νόμιμη ώρα κλεισίματος των 2 τα ξημερώματα.

Οι πελάτες και το προσωπικό του Posh 69 Club χωρίστηκαν σε δύο γραμμές με βάση το φύλο τους για να προχωρήσουν στις παράνομες δοκιμές ναρκωτικών. Συνολικά, 15 από αυτούς βρέθηκαν θετικοί σε παράνομες ναρκωτικές ουσίες, αν και τα ακριβή φάρμακα δεν διευκρινίστηκαν. Η αστυνομία πρόσθεσε ότι ανακάλυψε επίσης ένα φακελάκι με ουσία που μοιάζει με ναρκωτικά στο πάτωμα μπροστά από μια έξοδο πυροσβεστικής και πολλά ανταλλακτικά ηλεκτρονικών υγρών σε ένα μπάνιο.

Οι αστυνομικοί ανέκριναν το προσωπικό της παμπ και διαπίστωσαν ότι η παμπ λειτουργούσε χωρίς την κατάλληλη άδεια. Ορισμένα έγγραφα έδειχναν επίσης ότι ο χώρος ήταν συχνά ανοιχτός μέχρι τις 6 το πρωί.

Οι 15 παρευρισκόμενοι κρατήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια με την κατηγορία των ναρκωτικών. Ο μάνατζερ του Posh 69 Club, ο οποίος δεν ταυτοποιήθηκε αμέσως, συνελήφθη για τη λειτουργία ενός χώρου διασκέδασης χωρίς άδεια, την πώληση αλκοόλ χωρίς άδεια και πολλά άλλα. Δεν ήταν σαφές ποιος ήταν ο ιδιοκτήτης του χώρου.

Η αστυνομία της Πατάγια είπε ότι θα πρότεινε στον κυβερνήτη του Τσονμπούρι να κλείσει οριστικά τον χώρο.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.